Підписатись
Oleg Galenko / Олег Галенко / Олег Галенко / Oleh Halenko
Oleg Galenko / Олег Галенко / Олег Галенко / Oleh Halenko
доцент Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Conformational changes in the structure of dough and bread enriched with pumpkin seed flour
S Litvynchuk, O Galenko, A Cavicchi, C Ceccanti, C Mignani, L Guidi, ...
Plants 11 (20), 2762, 2022
302022
Investigation of vegetable oils to oxidative degradation of varying degrees of saturation with tocopherol
O Melnyk, I Radzievska, O Galenko, L Peshuk
282018
Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus
L Peshuk, N Budnyk, O Galenko
182011
Rational use of the collagen
L Peshuk, O Galenko, N Budnyk
162014
Use of collagenase in technology gerodietetic products
L Peshuk, O Galenko, NV Budnik
Journal of food and packing science, technique and technologies 2 (3), 8-11, 2014
152014
Use of pumpkin seed flour in preparation of bakery products
A Shevchenko, V Drobot, O Galenko
132022
Удосконалення технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо-та селенодефіциту
ЮП Крижова, ММ Антонюк, ОО Галенко, ВН Корзун
Мясной бизнес, 30-37, 2010
92010
Impact of washing solutions on chemical composition and physicochemical properties of surimi-like mechanically deboned turkey meat
O Galenko, S Schuler, V Bezpalko, O Gasyuk
82020
Meat products for the nutrition of people with the overweight of body-pandemic of ХХІ century
L Peshuk, O Galenko, A Androsova, V Bogun
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 6-17, 2016
82016
Investigation of nutrients properties of meat pastes using vegetative raw materials
O Moskaluyk, O Hashchuk, L Peshuk, L Sineok, O Galenko
72018
Technology for meat gerodietetic products
L Peshuk, O Galenko, V Sergina
Ukrainian Journal of Food Science 3 (1), 16-26, 2015
62015
Improving the technology of cooked sausages using protein-mineralhydrocarbon additive
L Peshuk, O Gorbach, O Galenko
52018
Development of technology of gerontologic food pastes
L Peshuk, O Galenko, I Radzievska, V Bohun
Ukrainian journal of food science, 229-335, 2016
52016
Using of bioinformatics and computer morphometry in study of Fusarium spp. causing potato dry rot
N Zhilinskaia, J Bazarnova, A Shleikin, L Peshuk, O Galenko
Ukrainian food journal, 515-522, 2016
52016
Citrates of mineral substances in the technological process of manufacturing bakery products
A Shevchenko, O Galenko
42021
Two-stage technology for palm oil fractionation for production of cocoa butter substitutes
I Radzievska, O Melnyk, O Galenko, L Peshuk
НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ, 48, 2018
42018
Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
ЮП Крижова, ММ Антонюк, ОО Галенко, ВН Корзун
Харчова промисловість, 2010
42010
Борошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктів
ОО Галенко, ВЮ Шаповалов
32020
Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробів
ЛВ Пешук, ОО Галенко, ОІ Гащук
32014
Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні
ЛВ Пешук, КМ Салов, ОО Галенко
Харчова наука і технологія, 8-12, 2011
32011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20