Організація ресторанного господарства: навч. посіб ВВ Архіпов К.: Центр учбової літератури 280, 2, 2007 | 249 | 2007 |
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ВВ Архіпов, ВА Русавська К.: Центр учбової літератури 342, 2009 | 200 | 2009 |
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані ВВ Архіпов, ТВ Іванникова, АВ Архіпова К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007 | 179 | 2007 |
Організація ресторанного господарства ВВ Архіпов Київ: Центр учбової літератури, 2010 | 96 | 2010 |
Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг ВВ Архіпов К.: Центр учбової літератури, 2008 | 23 | 2008 |
Класифікації експертних завдань, які вирішуються в рамках судово-товарознавчої експертизи ВВ Архіпов Часопис Київського університету права, 181-187, 2007 | 9 | 2007 |
Проблеми дотримання прав людини в умовах трансформаційних процесів сучасної України ВІ Архіпов Політологічні записки:[збірник наукових праць]/[гол. ред. ГП Щедрова].—Вип …, 2011 | 6 | 2011 |
Організація ресторанного господарства: Навч. пос. для студ. вищих навч. закладів ВВ Архіпов К.: Центр учбової літератури, 2009 | 6 | 2009 |
Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства: підручник ВВ Архіпов К.: Вища школа, 2008 | 6 | 2008 |
Зміст предмету судово-товарознавчої експертизи ВВ Архіпов, АВ Архіпова Форум права, 9-13, 2007 | 6 | 2007 |
Организация работы сомелье АВ Архипов В.В. | 6* | 2007 |
Організація ресторанного господарства: навч. посіб./ВВ Архипов ВВ Архіпов К.: Центр навч. л-ри 280, 2, 2007 | 5 | 2007 |
Економічний та виробничий потенціали АПК ГП Пасемко, ЛГ Бага, СВ Довгаль, АС Момот Харків: ХНАУ, 2018 | 3 | 2018 |
Дослідження впливу сучасних дизайнерських рішень ресторанних закладів на популярність у відвідувачів ВВ Архіпов, РВ Дьяченко Вісник Київського національного університету технологій та дизайну, 2011 | 3 | 2011 |
Барное дело Технология продукции и обслуживание в барах ИЕ Архипов В. Центр учебной литературы, 2011 | 3* | 2011 |
Organizastiy obslugovivaniy v zakladah restorannogo gospodarstva [Organization of services in restaurants] VV Arkhipov | 3* | |
ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ЯК СПЕЦИФІЧНИЙ ТОВАР У СУДОВІЙ ТОВАРОЗНАВЧІЙ ЕКСПЕРТИЗІ ВВ Архіпов, ТМ Артюх, СВ Ягелюк Експерт: парадигми юридичних наук і державного управління, 111-124, 2021 | 2 | 2021 |
Экспертная оценка товаров (движимого имущества) ЖО Архипов В. центр учебной литературы, 2011 | 2 | 2011 |
Методика ідентифікації антикварних ікон під час проведення судово-товарознавчих експертиз на митницях України ЕВ Чернявська Коштовне та декоративне каміння, 13-20, 2008 | 2 | 2008 |
Методика проведення судово-товарознавчих експертиз майна, що постраждало в результаті надзвичайних ситуацій ВВ Архіпов, АВ Архіпова Право і безпека, 50-54, 2006 | 2 | 2006 |