Підписатись
Тамила Шейко
Тамила Шейко
Цукрова галузь, харчові технології, процеси і апарати
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Evaluation of three wheat species (Triticum aestivum L., T. spelta L., T. dicoccum (Schrank) Schuebl) commonly used in organic cropping systems, considering …
V Petrenko, R Spychaj, O Prysiazhniuk, T Sheiko, L Khudolii
222018
The Studying the processing of food dye from beet juice
MB Tamila Sheiko, Serhii Tkachenko, Mikhailo Mushtruk, Volodymyr Vasyliv ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), 688-694, 2019
15*2019
Повышение эффективности обесцвечивания свеклосахарных сиропов с использованием целлюлозы
АН Савич, ЮИ Сидоренко, ТВ Шейко
Сахар, 60-61, 2009
112009
Influence of crystallizing agent on sugar quality
SV Tkachenko, TV Sheiko, VV Petrenko, OM Anisimova, IV Kuznietsova, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (4), 457-465, 2020
102020
Utilization of shungite for improving quality and safety of juices
T Sheiko, L Melnyk
Annual World Conference on Carbon “Carbon-2010”, Clemson, South Carolina, 16, 2010
72010
Негативное влияние бактерий и микробных биоплёнок в сахарной промышленности
О Брандштеттер, СВ Гаценко, ДЮ Третьяков, АВ Коваль, ТВ Шейко
Сахар, 22-26, 2020
62020
Evaluation of three wheat species commonly used in organic cropping systems, considering selected technological parameters for ethanol production
V Petrenko, T Sheiko, L Khudolii, V Bondar
Englineering for Rural Development: Proc. 17th Int. Sci. Conf 17, 451-455, 2018
62018
Utilization of Shungite for improving qualiti and safeti of juices/Sheiko T., Melnik L
T Sheiko
The Annual World Conference on Carbon”-Clemson, South Carolina, USA, 2010
52010
Study of wheat straw delignification in a rotary-pulsation apparatus
LA Sablii, OM Obodovych, VV Sydorenko, TV Sheyko
Acta Periodica Technologica, 103-110, 2020
42020
The Study of Calcium Hydroxide Structure and its Physico-Chemical and Electrokinetic Properties in Sugar Production
VV Lidiia Vyerchenko, Serhii Tkachenko, Tamila Sheiko, Tetiana Kos, Olha Dzhohan
Chemistry & Chemical Technology, 4 (13), 2019, 477-481, 2019
32019
Evaluación de la calidad nutricional de galletitas dulces de bajo valor glucídico del mercado de la ciudad de Rosario, Argentina
EE Llopart, MP Pérez, D Borda-Bossana, L López-Marenghini
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 18 (4), 205-211, 2014
3*2014
Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка
ТВ Шейко
32012
Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка
ТВ Шейко, ЛМ Мельник, ОС Марценюк
32011
Практичний досвід та перспективи застосування аналізу розмірів частинок суспензій в технології цукробурякового виробництва
Л Хомічак, С Ткаченко, Т Шейко, І Кузнєцова, О Джоган, Л Зайчук
Продовольчі ресурси 8 (14), 196-203, 2020
22020
Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі ягід кизилу
СВ Матко, ЛМ Мельник, ТВ Шейко, СВ Ткаченко
Продовольчі ресурси, 110-115, 2018
22018
Перспективний напрям переробки сорго цукрового
ЛМ Хомічак, НО Григоренко, ТВ Шейко, СВ Ткаченко, ВВ Петренко, ...
Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 231-235, 2015
22015
Адсорбционная очистка сока столовой свеклы от ионов тяжелых металлов шунгитом
ЛН Мельник, ТВ Шейко, АН Строй
22012
Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин
ТВ Шейко, ЛМ Мельник, ОС Марценюк
22011
АДСОРБЦІЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ІЗ СОКУ СТОЛОВОГО БУРЯКА ПАЛИГОРСЬКІТОМ
ТВ Шейко, ЛМ Мельник
Всеукраїнський науково-технічний журнал “Вібрації в техніці та технологіях …, 0
2
Improving the method of determin-ing the mass fraction of magnesium carbonate and the study of the chemical composition of carbonate rocks for the effective conduct of the …
T Kos, I Kuznietsova, T Sheiko, L Khomichak, L Bal-Prylypko, V Vasyliv, ...
12021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20