Evaluation of three wheat species (Triticum aestivum L., T. spelta L., T. dicoccum (Schrank) Schuebl) commonly used in organic cropping systems, considering … V Petrenko, R Spychaj, O Prysiazhniuk, T Sheiko, L Khudolii | 22 | 2018 |
The Studying the processing of food dye from beet juice MB Tamila Sheiko, Serhii Tkachenko, Mikhailo Mushtruk, Volodymyr Vasyliv ... Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), 688-694, 2019 | 15* | 2019 |
Повышение эффективности обесцвечивания свеклосахарных сиропов с использованием целлюлозы АН Савич, ЮИ Сидоренко, ТВ Шейко Сахар, 60-61, 2009 | 11 | 2009 |
Influence of crystallizing agent on sugar quality SV Tkachenko, TV Sheiko, VV Petrenko, OM Anisimova, IV Kuznietsova, ... Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (4), 457-465, 2020 | 10 | 2020 |
Utilization of shungite for improving quality and safety of juices T Sheiko, L Melnyk Annual World Conference on Carbon “Carbon-2010”, Clemson, South Carolina, 16, 2010 | 7 | 2010 |
Негативное влияние бактерий и микробных биоплёнок в сахарной промышленности О Брандштеттер, СВ Гаценко, ДЮ Третьяков, АВ Коваль, ТВ Шейко Сахар, 22-26, 2020 | 6 | 2020 |
Evaluation of three wheat species commonly used in organic cropping systems, considering selected technological parameters for ethanol production V Petrenko, T Sheiko, L Khudolii, V Bondar Englineering for Rural Development: Proc. 17th Int. Sci. Conf 17, 451-455, 2018 | 6 | 2018 |
Utilization of Shungite for improving qualiti and safeti of juices/Sheiko T., Melnik L T Sheiko The Annual World Conference on Carbon”-Clemson, South Carolina, USA, 2010 | 5 | 2010 |
Study of wheat straw delignification in a rotary-pulsation apparatus LA Sablii, OM Obodovych, VV Sydorenko, TV Sheyko Acta Periodica Technologica, 103-110, 2020 | 4 | 2020 |
The Study of Calcium Hydroxide Structure and its Physico-Chemical and Electrokinetic Properties in Sugar Production VV Lidiia Vyerchenko, Serhii Tkachenko, Tamila Sheiko, Tetiana Kos, Olha Dzhohan Chemistry & Chemical Technology, 4 (13), 2019, 477-481, 2019 | 3 | 2019 |
Evaluación de la calidad nutricional de galletitas dulces de bajo valor glucídico del mercado de la ciudad de Rosario, Argentina EE Llopart, MP Pérez, D Borda-Bossana, L López-Marenghini Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 18 (4), 205-211, 2014 | 3* | 2014 |
Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка ТВ Шейко | 3 | 2012 |
Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка ТВ Шейко, ЛМ Мельник, ОС Марценюк | 3 | 2011 |
Практичний досвід та перспективи застосування аналізу розмірів частинок суспензій в технології цукробурякового виробництва Л Хомічак, С Ткаченко, Т Шейко, І Кузнєцова, О Джоган, Л Зайчук Продовольчі ресурси 8 (14), 196-203, 2020 | 2 | 2020 |
Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі ягід кизилу СВ Матко, ЛМ Мельник, ТВ Шейко, СВ Ткаченко Продовольчі ресурси, 110-115, 2018 | 2 | 2018 |
Перспективний напрям переробки сорго цукрового ЛМ Хомічак, НО Григоренко, ТВ Шейко, СВ Ткаченко, ВВ Петренко, ... Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 231-235, 2015 | 2 | 2015 |
Адсорбционная очистка сока столовой свеклы от ионов тяжелых металлов шунгитом ЛН Мельник, ТВ Шейко, АН Строй | 2 | 2012 |
Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин ТВ Шейко, ЛМ Мельник, ОС Марценюк | 2 | 2011 |
АДСОРБЦІЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ІЗ СОКУ СТОЛОВОГО БУРЯКА ПАЛИГОРСЬКІТОМ ТВ Шейко, ЛМ Мельник Всеукраїнський науково-технічний журнал “Вібрації в техніці та технологіях …, 0 | 2 | |
Improving the method of determin-ing the mass fraction of magnesium carbonate and the study of the chemical composition of carbonate rocks for the effective conduct of the … T Kos, I Kuznietsova, T Sheiko, L Khomichak, L Bal-Prylypko, V Vasyliv, ... | 1 | 2021 |