Агробіологічні та господарські властивості нових високобілкових сортів пшениці м'якої озимої СМ Гринів, ОЛ Уліч, ЛМ Баліцка, ЮФ Терещенко Вістник Уманського Національного університету садівництва, 96-100, 2015 | 2* | 2015 |
GROUNDING OF USE OF MODERN APPLE VARIETIES FOR THE PRODUCTION OF FRUIT WINES AND FRESH CONSUMPTION BASED ON BIOCHEMICAL RESEARCH V. Voitsekhіvskii, M. Tagantsova, L. Balitska International Scientific Periodical Journal "Modern Scientific Researches …, 2022 | 1* | 2022 |
NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF LEEK ONION ZO Voitsekhіvskyi Volodymyr, Iliashenko Andrii, Nesterova Natalia,Balitska ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 32-34., 2024 | | 2024 |
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ НОВИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЇСТІВНОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ БЛМ ТОПЧІЙ О. В.*, ЧУХЛЄБ С. Л., ШКЛЯР В. Д. Матеріали VI інтернет-конференції молодих учених «Генетика та селекція …, 2024 | | 2024 |
Competitiveness of popular eggplant varieties. IY Voitsekhіvskyi V., Symonenko N., Balitska L. Colloquium-journal., p. 40-43., 2024 | | 2024 |
SANITARY AND HYGIENE EXAMINATION OF FRUIT VEGETABLES PRODUCTS CONTAINING NITRATES Voitsekhіvskyi Volodymyr, Kovtu Yuliia, Solomon Vyacheslav, Nesterova ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 11-13, 2024 | | 2024 |
DYNAMICS OF SOME BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES OF BLACKCURRANT COMPOTES DURING LONG-TERM STORAGE SO Voitsekhіvskyi Volodymyr, Balitska Liudmila, Tagantsova Marina Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 42-44, 2024 | | 2024 |
VARIETY FEATURES OF BIOCHEMICAL COMPOSITION OF FRUIT AND QUALITY OF APPLE COMPOTES Voitsekhіvskyi Volodymyr, Rozomiuk Anton, Tkachuk Svitlana, Nesterova ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 16-18, 2024 | | 2024 |
INFLUENCE OF TECHNOLOGICAL GROWING MEASURES ON FEED VALUE AND NUTRITION OF ONE-YEAR BEANS- EREAL GRASS MIXTURES BLM Vozniuk O. V. , Svystunova I. Тези доповідей "Міжнародна науково-практична конференція присвячена 100 …, 2023 | | 2023 |
Вплив сортового складу та тривалості зберігання на кислотне число жиру насіння ріпаку озимого ТОВ Гунько С.М, Баліцька Л.М, Ільченко Я.В Тези доповідей " 11 Міжнародної науково-практичної конференції молодих …, 2023 | | 2023 |
Quality, biological value and productivity of sweet pepper of early varieties as the basis of competitiveness. SN 23. Kalayda K., Tokar A., Voitsekhіvskyi V., Balitska L., Yushkevich M. Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 11-14, 2023 | | 2023 |
COMPARATIVE CHARACTERISTICS OF THE BIOLOGICAL VALUE OF THE FRUITS OF SOME BERRY CULTURES Voitsekhіvskyi Volodymyr, Zahliada Andrii, Iliashenko Andrii, Tkachuk ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 20-22., 2023 | | 2023 |
EVALUATION OF THE LEVEL OF DEGRADATION OF GRAY PODZOLIZED LIGHT LOAM SOIL IN LOESS YY Kucher Larisa, Musiienko Vadym,Poltoretskyi Sergyi,Balitska Liudmila ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 14-16., 2023 | | 2023 |
CHANGES IN THE CONTENT OF MOBILE HUMIC SUBSTANCES IN THE TYPICAL CHERNOZEM OF THE FOREST-STEPPE OF UKRAINE WITH THE INTRODUCTION OF STRAW AND MINERAL FERTILIZERS BL Kucher Larisa, Denisyuk Valentin, Beregniak Evgeniy,Poltoretskyi Sergyi ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 46-48., 2023 | | 2023 |
FORMATION OF A COMPLEX OF POLYPHENOLS IN FRUITS COMMON LATE VARIETIES OF APPLE GROWN IN THE CONDITIONS OF FOREST-STEPPE OF UKRAINE Voitsekhіvskyi Volodymyr, Baranovskyi Oleg, Kurman Sofia, Khomiv Natalia ... Miedzynarodowe czasopismo naucowe 1 (Issue №9), Р. 13-15, 2023 | | 2023 |
CONTENT OF PROTEIN AND CLUTEN IN THE GRAIN OF WINTER WHEAT DEPENDING ON THE VARIETY GROWN IN THE CONDITIONS OF THE FARM DUMOLKO LB V.Denisyuk .,Votsekhivsky.,O.RAK.,Smetanska. Тези доповідей "Міжнародна науково-практична конференція присвячена 110 …, 2022 | | 2022 |
IFLUENCE OF TECHNOLOGICAL GROWING MEASURES ON THE NUTRITION OF FORAGE AGROPHYTOCOENOSES Svystunova I., Kodola R.,Chumachenko I.,,Poltoretskyi S..,Tarasov O., Ph.D ... Modern engineering and innovative technologies, Р. 138-142., 2022 | | 2022 |
ANALYSIS OF THE QUALITY AND BIOCHEMICAL COMPOSITION OF FRESH AND FERMENTED CUCUMBERS Voitsekhіvskyi Volodymyr,Hladun Andryi, Tkachuk Svitlana, Berezhnyak Evgeny ... Modern engineering and innovative technologies, с.64-68, 2022 | | 2022 |
Production and biological evaluation of winter wheat varieties recommended for growing in the Forest-steppe zone. International Scientific Periodical Journal "Modern Technology … YM Voitsekhіvskyi V., Balitska L. Journal "Modern Technology and Innovative Technologies", Р. 102-106, 2021 | | 2021 |
THE QUALITY OF APPLES AND WINE MATERIALS DEPENDS ON THE TECHNOLOGY OF CULTIVATIONЯКІСТЬ ЯБЛУК І ВИНОМАТЕРІАЛІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ LIY Voitsekhіvskii V., Balitska. International periodic scientific journal, Р. 26-31., 2021 | | 2021 |