Підписатись
Баліцька Людмила/Ludmila Balicka
Баліцька Людмила/Ludmila Balicka
Украинский институт экспертизы сортов растений
Підтверджена електронна адреса в sops.gov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Агробіологічні та господарські властивості нових високобілкових сортів пшениці м'якої озимої
СМ Гринів, ОЛ Уліч, ЛМ Баліцка, ЮФ Терещенко
Вістник Уманського Національного університету садівництва, 96-100, 2015
2*2015
GROUNDING OF USE OF MODERN APPLE VARIETIES FOR THE PRODUCTION OF FRUIT WINES AND FRESH CONSUMPTION BASED ON BIOCHEMICAL RESEARCH
V. Voitsekhіvskii, M. Tagantsova, L. Balitska
International Scientific Periodical Journal "Modern Scientific Researches …, 2022
1*2022
NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF LEEK ONION
ZO Voitsekhіvskyi Volodymyr, Iliashenko Andrii, Nesterova Natalia,Balitska ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 32-34., 2024
2024
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ НОВИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЇСТІВНОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ
БЛМ ТОПЧІЙ О. В.*, ЧУХЛЄБ С. Л., ШКЛЯР В. Д.
Матеріали VI інтернет-конференції молодих учених «Генетика та селекція …, 2024
2024
Competitiveness of popular eggplant varieties.
IY Voitsekhіvskyi V., Symonenko N., Balitska L.
Colloquium-journal., p. 40-43., 2024
2024
SANITARY AND HYGIENE EXAMINATION OF FRUIT VEGETABLES PRODUCTS CONTAINING NITRATES
Voitsekhіvskyi Volodymyr, Kovtu Yuliia, Solomon Vyacheslav, Nesterova ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 11-13, 2024
2024
DYNAMICS OF SOME BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES OF BLACKCURRANT COMPOTES DURING LONG-TERM STORAGE
SO Voitsekhіvskyi Volodymyr, Balitska Liudmila, Tagantsova Marina
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 42-44, 2024
2024
VARIETY FEATURES OF BIOCHEMICAL COMPOSITION OF FRUIT AND QUALITY OF APPLE COMPOTES
Voitsekhіvskyi Volodymyr, Rozomiuk Anton, Tkachuk Svitlana, Nesterova ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 16-18, 2024
2024
INFLUENCE OF TECHNOLOGICAL GROWING MEASURES ON FEED VALUE AND NUTRITION OF ONE-YEAR BEANS- EREAL GRASS MIXTURES
BLM Vozniuk O. V. , Svystunova I.
Тези доповідей "Міжнародна науково-практична конференція присвячена 100 …, 2023
2023
Вплив сортового складу та тривалості зберігання на кислотне число жиру насіння ріпаку озимого
ТОВ Гунько С.М, Баліцька Л.М, Ільченко Я.В
Тези доповідей " 11 Міжнародної науково-практичної конференції молодих …, 2023
2023
Quality, biological value and productivity of sweet pepper of early varieties as the basis of competitiveness.
SN 23. Kalayda K., Tokar A., Voitsekhіvskyi V., Balitska L., Yushkevich M.
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 11-14, 2023
2023
COMPARATIVE CHARACTERISTICS OF THE BIOLOGICAL VALUE OF THE FRUITS OF SOME BERRY CULTURES
Voitsekhіvskyi Volodymyr, Zahliada Andrii, Iliashenko Andrii, Tkachuk ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 20-22., 2023
2023
EVALUATION OF THE LEVEL OF DEGRADATION OF GRAY PODZOLIZED LIGHT LOAM SOIL IN LOESS
YY Kucher Larisa, Musiienko Vadym,Poltoretskyi Sergyi,Balitska Liudmila ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 14-16., 2023
2023
CHANGES IN THE CONTENT OF MOBILE HUMIC SUBSTANCES IN THE TYPICAL CHERNOZEM OF THE FOREST-STEPPE OF UKRAINE WITH THE INTRODUCTION OF STRAW AND MINERAL FERTILIZERS
BL Kucher Larisa, Denisyuk Valentin, Beregniak Evgeniy,Poltoretskyi Sergyi ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe, Р. 46-48., 2023
2023
FORMATION OF A COMPLEX OF POLYPHENOLS IN FRUITS COMMON LATE VARIETIES OF APPLE GROWN IN THE CONDITIONS OF FOREST-STEPPE OF UKRAINE
Voitsekhіvskyi Volodymyr, Baranovskyi Oleg, Kurman Sofia, Khomiv Natalia ...
Miedzynarodowe czasopismo naucowe 1 (Issue №9), Р. 13-15, 2023
2023
CONTENT OF PROTEIN AND CLUTEN IN THE GRAIN OF WINTER WHEAT DEPENDING ON THE VARIETY GROWN IN THE CONDITIONS OF THE FARM DUMOLKO
LB V.Denisyuk .,Votsekhivsky.,O.RAK.,Smetanska.
Тези доповідей "Міжнародна науково-практична конференція присвячена 110 …, 2022
2022
IFLUENCE OF TECHNOLOGICAL GROWING MEASURES ON THE NUTRITION OF FORAGE AGROPHYTOCOENOSES
Svystunova I., Kodola R.,Chumachenko I.,,Poltoretskyi S..,Tarasov O., Ph.D ...
Modern engineering and innovative technologies, Р. 138-142., 2022
2022
ANALYSIS OF THE QUALITY AND BIOCHEMICAL COMPOSITION OF FRESH AND FERMENTED CUCUMBERS
Voitsekhіvskyi Volodymyr,Hladun Andryi, Tkachuk Svitlana, Berezhnyak Evgeny ...
Modern engineering and innovative technologies, с.64-68, 2022
2022
Production and biological evaluation of winter wheat varieties recommended for growing in the Forest-steppe zone. International Scientific Periodical Journal "Modern Technology …
YM Voitsekhіvskyi V., Balitska L.
Journal "Modern Technology and Innovative Technologies", Р. 102-106, 2021
2021
THE QUALITY OF APPLES AND WINE MATERIALS DEPENDS ON THE TECHNOLOGY OF CULTIVATIONЯКІСТЬ ЯБЛУК І ВИНОМАТЕРІАЛІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ
LIY Voitsekhіvskii V., Balitska.
International periodic scientific journal, Р. 26-31., 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20