Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в ldufk.edu.ua
НазваПосиланняРік
Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug
B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta
Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 2016
322016
Економіка знань та її перспективи для України
УЄ Гузар
Регіональна економіка, 27-35, 2009
272009
Системний підхід і математичне моделювання біологічних та природних об’єктів і процесів
А Власов, А Демічковський, О Іващенко, А Лопатьєв, М Пітин, ...
Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 17-28, 2016
172016
Безпека регіональних туристичних систем: теорія, методологія та проблеми гарантування
А Голод
ЛДУФК, 2017
14*2017
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
13*2014
Фізіологічний статус організму бугайців Волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
МЗ Паска
В 12, 29-35, 2011
132011
Ecological safety of tourism in the region: Nature and ways of implementation
AP Holod, ZP Novosad
Naukovyi Visnyk NLTU Ukraiiny. Lviv, 84-88, 2012
12*2012
Lentil flour as protein supplement in the production of smoked sausages
M Paska, I Markovych, R Simonov
6th International Scientific Conference, 68-72, 2013
112013
Екологізація туристичної діяльності в контексті забезпечення сталого розвитку регіону
АП Голод
Україна: Схід-Захід–проблеми сталого розвитку: матер. ІІ туру Всеукр. наук …, 0
11*
Технологія маргаринів та промислових жирів
МЗ Паска
Львів: СПОЛОМ, 2013
10*2013
Elaboration of production technology of semi-smoked sausages using lentil flour, thyme and juniper
I Markovych, M Paska, I Basarab
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2016
9*2016
Аналіз рухових дій при виконанні стрілецьких вправ
АП Власов, АО Лопатьєв, БА Виноградський, АП Демічковський
Актуальні проблеми сучасної біомеханіки фізичного виховання та спорту …, 2010
82010
Використання Інтернету для промоції турпродукту (на прикладі туристичних підприємств м. Львова)
АП Голод
Туристична освіта в Україні: проблеми і перспективи: зб. наук. праць.–К …, 2007
82007
Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок
РЙ Кравців, МГ Личук, МЗ Паска
Наукові праці.–Одеса.–2006.–Вип 28, 114-116, 2006
82006
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
МЗ Паска
В: Международный вестник ветеринарии, 55-60, 2013
72013
Трудова діяльність з позицій синергетичного, деонтологічного і духовного підходів
УЄ Гузар
Актуальні проблеми економіки, 107, 2010
72010
Безпека туризму як об’єкт регіональних економічних досліджень
АП Голод
Інноваційна економіка, 190-194, 2014
62014
Білково-якісний показник яловичини збагаченої біологічно-активними речовинами
МЗ Паска, ІС Ромашко
Збірник наукових праць ВНАУ «Безпека продуктів харчування та технологія …, 2012
62012
Політична поведінка населення регіону: Монографія
АП Голод
Ужгород, 2012
6*2012
Білковий статус сироватки крові молодняку волинської м’ясної породи
МЗ Паска
Проблеми зооінженерії та вет. медицини: зб. наук. праць.–Харків, 120-126, 2011
62011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20