Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв ВЛ Прибильський, ІВ Мельник, СВ Омельчук Харчова наука і технологія, 47-51, 2014 | 17 | 2014 |
Получение биогаза из отходов и сточных вод винодельческих предприятий ВА Домарецкий, АМ Куц, МВ Билько, ИВ Мельник Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 300-305, 2010 | 15 | 2010 |
Ориентирование на инновации в стратегии повышения конкурентоспособности предприятий индустрии гостеприимства в условиях глобализации АА Дорофеева, ИП Мельник ПОВЫШЕНИЕ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ СОЦИАЛЬНО-ЭКОНОМИЧЕСКИХ СИСТЕМ В УСЛОВИЯХ …, 2017 | 9 | 2017 |
Стан і перспективи розвитку пивоварної промисловості України ВА Домарецький, ІВ Мельник Харчова наука і технологія, 7-9, 2010 | 9 | 2010 |
Використання нетрадиційної рослинної сировини у пивоварінні для створення спеціальних сортів пива СВ Омельчук, ІВ Мельник, ВМ Головченко Харчова наука і технологія, 56-58, 2011 | 8 | 2011 |
Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності ІВ Мельник, СІ Вікуль Корми і кормовиробництво, 159-166, 2009 | 7 | 2009 |
Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту ІВ Мельник ОДАХТ, 1999 | 5 | 1999 |
Покращення лікувальних властивостей і біологічної активності пива шляхом внесення екстракту волоського горіха СВ Омельчук, ІВ Мельник, СІ Вікуль Харчова наука і технологія, 11-15, 2012 | 4 | 2012 |
Розробка технології горіхового пива СВ Омельчук, ІВ Мельник Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 316-321, 2012 | 4 | 2012 |
Разработка технологии специального пива с использованием экструдата ячменя ПК Воронина, АА Курочкин, ГВ Шабурова Пищевая промышленность и агропромышленный комплекс: достижения, проблемы …, 2012 | 4 | 2012 |
Разработка технологии специального пива с использованием экстракта грецкого ореха С Омельчук, И Мельник, ЗН Романова, И Игнатов | 3 | 2013 |
Исследование влияния горьких веществ хмеля на качество готового пива ИВ Мельник, ЛВ Тарнавская Харчова наука і технологія, 50-54, 2010 | 3 | 2010 |
Цукрове сорго–перспективна сировина в індустрії напоїв ДД Карпутіна, НЕ Фролова, ІВ Мельник Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 282-285, 2013 | 2 | 2013 |
Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням ЗМ Романова, BC Зубченко, МС Романов Харчова наука і технологія, 86-89, 2010 | 2 | 2010 |
Порівняльна характеристика стабільності виноградних вин Олеського регіону, оброблених препаратами Surli та Melavinol/Виноградарство і виноробство: міжвідомч. тематичний … ІВ Мельник, ВП Войченко Вип 50, 184-192, 0 | 2 | |
Дослідження впливу попередньої обробки на водоутримуючу здатність рослинної сировини ОС Ільєва | | 2021 |
Пенітенціарна система, наркотики та синдром набутого імунодифіциту. ІV методи лікування наркозалежності ОІ Панасенко, ТО Самура, ТВ Панасенко, ІМ Кейтлін, ВП Буряк, ... Sheffield science and education LTD, 2017 | | 2017 |
Вищі навчальні заклади України, молодь і наркотики ОІ Панасенко, ТО Самура, ТВ Панасенко, ВП Буряк, ОА Кремзер, ... София: Бял ГРАД-БГ, 2017 | | 2017 |
Молодь і наркотики: життя або смерть ОІ Панасенко, ТО Самура, ВП Буряк, АС Гоцуля, ІМ Кейтлін, ... Praha: Education and Science, 2017 | | 2017 |
Влияние вида дуба и района его произрастания в республике Болгария на технологическую характеристику древесины С Тагарева, Н Стоянов, П Митев, С Кемилев, М Гинев, И Мельник Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016 | | 2016 |