Подписаться
Катерина Калайда
Катерина Калайда
Уманський національний університет садівництва, інженерно-технологічний факультет, кафедра
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Якість свіжих ягід і варення різних сортів смородини
ВВ Любич, АО Чернега, КВ Калайда, ВІ Боднар
Новітні агротехнології 10 (1), 2022
12022
Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для виготовлення закусок з плодових овочів
КВ Калайда, ЯМ Присяжнюк
EDITOR COORDINATOR, 1603, 2020
12020
Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості
ВА Колтунов, КВ Калайда
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
12017
Біохімічний склад плодів актинідії
НВ Скрипченко, КВ Калайда
Інтродукція рослин, 98-101, 2011
12011
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ПЛОДІВ ЯБЛУК НА ВИХІД СОКУ
ІВ Гайдай, КВ Калайда, ЛМ Худік, ОВ Василишина
Візаві, 2023
2023
Удосконалення технології зберігання плодів перцю солодкого з післязбиральною обробкою поверхнево активними речовинами
К Калайда, І Гайдай
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 85-86, 2023
2023
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРИ ДЕСЕРТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
КВ Калайда, ДС Нежур
Редакційна колегія, 65, 2021
2021
Біологічна цінність соків з плодів актинідії
К Калайда
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 49, 2021
2021
НОВІ ПІДХОДИ У СТВОРЕННІ СОЛОДКИХ СТРАВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
КВ Калайда, АС Савін
Редакційна колегія, 67, 2021
2021
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ЗАКУСОК
А Заболотна, О Заболотний, К Калайда
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 100-102, 2020
2020
ІНТЕНСИВНІСТЬ ВИДІЛЕННЯ ЕТИЛЕНУ У СЛИВАХ З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ ІНГІБІТОРОМ БІОСИНТЕЗУ ЕТИЛЕНУ
ККВ ПИРКАЛО В.В.
нноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових …, 2020
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОВОЧЕВИХ СОКІВ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
ЗВМ КАЛАЙДА К.В., ПИРКАЛО В.В.
Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових …, 2020
2020
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНИХ СТРАВ З КАВУНА
ЛОГ КАЛАЙДА К.В., ПИРКАЛО В.В.
Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових …, 2020
2020
Збагачені молочні напої з використанням фруктової сировини
МАЮ Калайда К.В., Пиркало В.В.
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020
2020
Розширення асортименту заморожених продуктів з плодів перцю солодкого
ПЯМ Калайда К.В., Заболотна А.В.
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020
2020
SUITABILITY OF NEW AND APPRECIABLE VARIETIES OF SWEET PEPPER FRUITS FOR STORAGE. Scientific foundations of modern engineering: monography
PV Kalaida K., Zabolotna A.
2020
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ З ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО
Я Присяжнюк, К Калайда
Архів матеріалів міжнародних наукових конференцій, 2019
2019
ШВИДКІСТЬ ОХОЛОДЖЕННЯ ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО ТЕХНІЧНОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ
КВ Калайда
УНУС, 2018
2018
The rate of the temperature drop in sweet peppers at the technical stage of ripeness during their cooling
V Koltunov, K Kalaida, A Zabolotna, T Volkova
2018
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні
ВП К. Калайда, А. Заболотна
Товари і ринки, 110-120, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20