Якість свіжих ягід і варення різних сортів смородини ВВ Любич, АО Чернега, КВ Калайда, ВІ Боднар Новітні агротехнології 10 (1), 2022 | 1 | 2022 |
Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для виготовлення закусок з плодових овочів КВ Калайда, ЯМ Присяжнюк EDITOR COORDINATOR, 1603, 2020 | 1 | 2020 |
Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості ВА Колтунов, КВ Калайда Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |
Біохімічний склад плодів актинідії НВ Скрипченко, КВ Калайда Інтродукція рослин, 98-101, 2011 | 1 | 2011 |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ПЛОДІВ ЯБЛУК НА ВИХІД СОКУ ІВ Гайдай, КВ Калайда, ЛМ Худік, ОВ Василишина Візаві, 2023 | | 2023 |
Удосконалення технології зберігання плодів перцю солодкого з післязбиральною обробкою поверхнево активними речовинами К Калайда, І Гайдай Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 85-86, 2023 | | 2023 |
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРИ ДЕСЕРТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ КВ Калайда, ДС Нежур Редакційна колегія, 65, 2021 | | 2021 |
Біологічна цінність соків з плодів актинідії К Калайда РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 49, 2021 | | 2021 |
НОВІ ПІДХОДИ У СТВОРЕННІ СОЛОДКИХ СТРАВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ КВ Калайда, АС Савін Редакційна колегія, 67, 2021 | | 2021 |
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ЗАКУСОК А Заболотна, О Заболотний, К Калайда Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 100-102, 2020 | | 2020 |
ІНТЕНСИВНІСТЬ ВИДІЛЕННЯ ЕТИЛЕНУ У СЛИВАХ З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ ІНГІБІТОРОМ БІОСИНТЕЗУ ЕТИЛЕНУ ККВ ПИРКАЛО В.В. нноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових …, 2020 | | 2020 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОВОЧЕВИХ СОКІВ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ЗВМ КАЛАЙДА К.В., ПИРКАЛО В.В. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових …, 2020 | | 2020 |
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНИХ СТРАВ З КАВУНА ЛОГ КАЛАЙДА К.В., ПИРКАЛО В.В. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових …, 2020 | | 2020 |
Збагачені молочні напої з використанням фруктової сировини МАЮ Калайда К.В., Пиркало В.В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020 | | 2020 |
Розширення асортименту заморожених продуктів з плодів перцю солодкого ПЯМ Калайда К.В., Заболотна А.В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020 | | 2020 |
SUITABILITY OF NEW AND APPRECIABLE VARIETIES OF SWEET PEPPER FRUITS FOR STORAGE. Scientific foundations of modern engineering: monography PV Kalaida K., Zabolotna A. | | 2020 |
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ З ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО Я Присяжнюк, К Калайда Архів матеріалів міжнародних наукових конференцій, 2019 | | 2019 |
ШВИДКІСТЬ ОХОЛОДЖЕННЯ ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО ТЕХНІЧНОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ КВ Калайда УНУС, 2018 | | 2018 |
The rate of the temperature drop in sweet peppers at the technical stage of ripeness during their cooling V Koltunov, K Kalaida, A Zabolotna, T Volkova | | 2018 |
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні ВП К. Калайда, А. Заболотна Товари і ринки, 110-120, 2018 | | 2018 |