Подписаться
Світлана Даниленко
Світлана Даниленко
Інститут продовольчих ресурсов НААН, відділ біотехнології
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
β-галактозидазна активність бактерій як критерій відбору штамів до складу бактеріальних препаратів
ОІ Потемська, НФ Кігель, СГ Даниленко, КВ Копилова
Харчова наука і технологія, 35-41, 2017
102017
Розробка технології та дослідження показників якості йогурту із натуральним наповнювачем у процесі зберігання
А Геліх, С Даниленко, Т Крижська, Л Цзіншань
Продовольчі ресурси 9 (16), 69-78, 2021
62021
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus)
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 40-48, 2008
62008
Розробка травильних композицій та технологічних процесів формування полірованих поверхонь підкладок арсеніду та антимоніду індію для приладів ІЧ-техніки
СГ Даниленко
-Ки¿ в, Ін-т фізики напівпровідників.-2000, 2000
62000
БіОТЕХНОЛОГіЯ БАКТЕРіАЛЬНОГО ПРЕПАРАТУ «ЛЛР»
СГ Даниленко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
52013
Антагоністичні та адгезивні властивості біфідобактерій, виділених від телят
ГВ Козловська, СГ Даниленко, ВГ Скибіцький
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
52011
Оцінка фізико-хімічних показників козиного та коров’ячого молока-сировини
Т Рижкова, С Даниленко, К Копилова
Продовольчі ресурси 7 (12), 142-151, 2019
42019
Дослідження впливу різних факторів на життєздатність молочнокислих бактерій
СГ Даниленко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 130-134, 2014
42014
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні
B HOLUB, S DANYLENKO, A RUDAVSKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 11 (1 …, 2011
42011
Вплив бактеріального препарату «МКС» на протеоліз у сиров’ялених м’ясних продуктах
ГВ Бурцева, СГ Даниленко, НФ Кігель, ЯФ Жукова
Вісник Львівського університету (Серія біологічна), 200-206, 2011
42011
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв
B HOLUB, S DANYLENKO, H RUDAVSKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 10 (2), 55-60, 2010
42010
Сучасні тенденції виробництва сиру твердого із низькою температурою другого нагрівання
А Соломон, С Даниленко, М Бондар
Продовольчі ресурси 10 (18), 142-155, 2022
32022
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021
32021
Наукове обґрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м’ясних продуктів
СГ Даниленко
32018
Добір мікроорганізмів для ферментації м’ясної сировини
СГ Даниленко, НФ Кігель, ГВ Бурцева
Biotechnologia Acta, 107-117, 2014
32014
Screening strains for fermentation of meet raw material
I Panasiuk, S Danilenko, G Cherednichenko
32014
Вивчення безпечності м'яса за мікробіологічними показниками
ІВ Панасюк, СГ Даниленко, СО Гарда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Функціональна добавка БК-П для поросят
С Даниленко
Продовольча індустрія АПК, 40-42, 2014
32014
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus paracasei ssp. paracasei та Bifidobacterium longum subsp. suis
СГ Даниленко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
32013
Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв
БО Голуб, СГ Даниленко, ГБ Рудавська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 203-207, 2010
32010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20