Формалізація системи автоматизованого контролю і підвищення безпеки виробництв АП Бочковський, Н Сапожнікова Збірник наукових праць ЛДУ БЖД, 114-123, 2017 | 15 | 2017 |
Науково-практичні аспекти мінімізації ризиків виникнення професійних небезпек АП Бочковський, НЮ Сапожнікова ІФНТУНГ, 2017 | 15 | 2017 |
Підвищення ефективності функціонування системи управління охороною праці методами статистичного аналізу АП Бочковський, НЮ Сапожнікова Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 84-99, 2017 | 8 | 2017 |
Дослідження технологічних властивостей пектиновмісної сировини, як добавки для кондитерських виробів і консервної продукції ІО Білоусова, НЮ Сапожнікова, ТІ Нікітіна Харчова наука і технологія, 6, 2009 | 8 | 2009 |
Шляхи комплексної реалізації процесу управління ризиками в системах управління охороною праці підприємств А Бочковський, Н Сапожнікова Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 41-52, 2019 | 6 | 2019 |
Розробка автоматизованої системи мінімізації професійних ризиків АП Бочковський, НЮ Сапожнікова Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування 17 (1), 57-65, 2018 | 6 | 2018 |
Розробка нового способу концентрування фруктових пюре НЮ Сапожнікова, ВІ Лято, АТ Безусов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 8-11, 2009 | 2 | 2009 |
Розробка концепції системи проактивного управління охороною праці на підприємстві АП Бочковський, НЮ Сапожнікова Проблеми охорони праці в Україні 38 (1-2), 30-38, 2022 | 1 | 2022 |
ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ МІНІМІЗАЦІЇ ПРОЯВІВ «ЛЮДСЬКОГО ФАКТОРА» В СФЕРІ ОХОРОНИ ПРАЦІ А Бочковський, Н Сапожнікова Збірник наукових праць SCIENTIA, 2021 | 1 | 2021 |
Охорона праці при проектуванні технічних систем. Технологічні процеси та підприємства АП Бочковський, НЮ Сапожнікова Юридична література, 2017 | 1 | 2017 |
Охорона праці при проектуванні технічних систем. Менеджмент, маркетинг і логістика А Бочковський, Н Сапожнікова Юридична література, 2016 | 1 | 2016 |
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату НЮ Сапожнікова ОНАХТ, 2012 | 1 | 2012 |
Закономірності термічної деструкції пектинових речовин яблук ВМ Сторожук, НЮ Сапожнікова Харчова наука і технологія, 57-60, 2012 | 1 | 2012 |
АКТУАЛІЗАЦІЯ ЗАСТОСУВАННЯ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ В СУОПП А Бочковський, Н Сапожнікова Збірник наукових праць SCIENTIA, 2021 | | 2021 |
УДОСКОНАЛЕННЯ КЛАСИФІКАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ РИЗИКІВ А Бочковський, Н Сапожнікова Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | | 2021 |
Дослідження ефективності системи підготовки фахівців в сфері охорони праці України та ЄС АП Бочковський, НЮ Сапожнікова, АП Бочковский, НЮ Сапожникова Modern engineering and innovative technologies 4 (11), 135-142, 2020 | | 2020 |
РОЗРОБКА МОДЕЛІ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ЗАХИСТУ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЗОН ТА ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ РУХУ ВНУТРІШНЬО ЦЕХОВОГО ТРАНСПОРТУ А Бочковський, Н Сапожнікова «Dny vědy-2018», 53-57, 2018 | | 2018 |
Розробка моделі системи автоматизованого обліку та контролю змін нормативно-правової бази України з охорони праці А Бочковський, Н Сапожнікова XIII INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE «MODERN SCIENTIFIC …, 2018 | | 2018 |
Аспектація методів контролю самостійної роботи студентів НЮ Сапожнікова | | 2018 |
Практические аспекты повышения уровня промышленной безопасности и охраны труда на предприятиях АП Бочковский, НЮ Сапожникова | | 2017 |