Подписаться
Гунько Сергій Миколайович
Гунько Сергій Миколайович
доцент Національного університету біоресурсів і природокористування України
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Concentration of apple juice using direct contact membrane distillation
S Gunko, S Verbych, M Bryk, N Hilal
Desalination 190 (1-3), 117-124, 2006
1802006
The effect of content of apple juice biopolymers on the concentration by membrane distillation
OS Lukanin, SM Gunko, MT Bryk, RR Nigmatullin
Journal of Food Engineering 60 (3), 275-280, 2003
582003
Biochemical composition of the hops and quality of the finished beer.
A Bober, M Liashenko, L Protsenko, N Slobodyanyuk, L Matseiko, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
222020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices.
M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
202020
Технохiмiчний контроль продукцiї рослинництва: Навч. посiб
НТ Савчук, ГI Подпрятов, ЛФ Скалецька, ПI Нинько, СМ Гунько, ...
132005
Накопичення молочної кислоти в процесі ферментації за виробництва нових видів продукції з гливи звичайної
ОО Тринчук, СМ Гунько
Землеробство, 121-127, 2011
92011
Матеріально-технічна база зберігання, післязбиральної доробки та переробки продукції рослинництва
ГІ Подпрятов, СМ Гунько, ЛФ Скалецька
К.: ЦП «Компринт, 2016
62016
Технохімічний контроль продукції рослинництва: навчальний посібник
НТ Савчук, ГІ Подпрятов, ЛФ Скалецька, ПІ Нинько, СМ Гунько, ...
К.: Арістей, 2005
52005
Технохiмiчний контроль продукцiї рослинництва
НТ Савчук, ГI Подпрятов, ЛФ Скалецька, ПI Нинько, СМ Гунько, ...
52004
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку
СМ Гунько
Ялта, 2001
52001
The qualitative parameters of potato tubers in dependence on variety and duration of storage.
A Davydenko, H Podpriatov, S Gunko, V Voitsekhivskyi, O Zavadska, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
42020
ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА якість ГРИБІВ
СМ Гунько, ОО Тринчук
Сборник научных трудов SWorld 11 (1), 55-57, 2014
42014
Перспективи застосування сучасних газових сенсорів в технології зберігання сільськогосподарської продукції.
ВВ Бойко, ГI Булах, ГI Подпрятов, СМ Гунько
Науковий вісник НАУ.–2007.–вип 105, 237-341, 2007
42007
Изменение технологических свойств зерна пшеницы озимой в зависимости от сортовых особенностей, условий и продолжительности хранения
С Гунько
Ştiinţa agricolă, 10-15, 2014
32014
Якість грибів Глива звичайна залежно від тривалості та температури зберігання
СМ Гунько, ОО Тринчук
Сборник научных трудов SWorld 8 (2), 68-71, 2014
32014
Morphological variability, biochemical parameters of Hippophae rhamnoides L. berries and implications for their targeted use in the food-processing industry
ТZ Moskalets, VS Frantsishko, OV Knyazyuk, VМ Pеlеkhаtyi, ...
Ukrainian Journal of Ecology 9 (4), 749-764, 2019
22019
Газовий детектор для виявлення процесів гниття в овочесховищах
ВВ Бойко, ГІ Булах, ГІ Подпрятов, СМ Гунько
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
22013
Спосіб переробки культивованих грибів після зберігання
ОО Тринчук, СМ Гунько, СВ Тринчук
Сборник научных трудов SWorld 4 (3), 76-77, 2011
22011
Вплив режимів та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої
СМ Гунько, ВM Завгородній, МЙ Орловський
Житомирський національний агроекологічний університет, 2011
22011
Development of the biotechnology of streptococcus thermophilus bacteria as producers of exopolysaccharidesdevelopment of the biotechnology of streptococcus thermophilus …
O Naumenko, S Danylenko, L Bal-Prylypko, S Gunko, I Melnik
12020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20