Concentration of apple juice using direct contact membrane distillation S Gunko, S Verbych, M Bryk, N Hilal Desalination 190 (1-3), 117-124, 2006 | 180 | 2006 |
The effect of content of apple juice biopolymers on the concentration by membrane distillation OS Lukanin, SM Gunko, MT Bryk, RR Nigmatullin Journal of Food Engineering 60 (3), 275-280, 2003 | 58 | 2003 |
Biochemical composition of the hops and quality of the finished beer. A Bober, M Liashenko, L Protsenko, N Slobodyanyuk, L Matseiko, ... Potravinarstvo 14 (1), 2020 | 22 | 2020 |
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices. M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ... Potravinarstvo 14 (1), 2020 | 20 | 2020 |
Технохiмiчний контроль продукцiї рослинництва: Навч. посiб НТ Савчук, ГI Подпрятов, ЛФ Скалецька, ПI Нинько, СМ Гунько, ... | 13 | 2005 |
Накопичення молочної кислоти в процесі ферментації за виробництва нових видів продукції з гливи звичайної ОО Тринчук, СМ Гунько Землеробство, 121-127, 2011 | 9 | 2011 |
Матеріально-технічна база зберігання, післязбиральної доробки та переробки продукції рослинництва ГІ Подпрятов, СМ Гунько, ЛФ Скалецька К.: ЦП «Компринт, 2016 | 6 | 2016 |
Технохімічний контроль продукції рослинництва: навчальний посібник НТ Савчук, ГІ Подпрятов, ЛФ Скалецька, ПІ Нинько, СМ Гунько, ... К.: Арістей, 2005 | 5 | 2005 |
Технохiмiчний контроль продукцiї рослинництва НТ Савчук, ГI Подпрятов, ЛФ Скалецька, ПI Нинько, СМ Гунько, ... | 5 | 2004 |
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку СМ Гунько Ялта, 2001 | 5 | 2001 |
The qualitative parameters of potato tubers in dependence on variety and duration of storage. A Davydenko, H Podpriatov, S Gunko, V Voitsekhivskyi, O Zavadska, ... Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020 | 4 | 2020 |
ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА якість ГРИБІВ СМ Гунько, ОО Тринчук Сборник научных трудов SWorld 11 (1), 55-57, 2014 | 4 | 2014 |
Перспективи застосування сучасних газових сенсорів в технології зберігання сільськогосподарської продукції. ВВ Бойко, ГI Булах, ГI Подпрятов, СМ Гунько Науковий вісник НАУ.–2007.–вип 105, 237-341, 2007 | 4 | 2007 |
Изменение технологических свойств зерна пшеницы озимой в зависимости от сортовых особенностей, условий и продолжительности хранения С Гунько Ştiinţa agricolă, 10-15, 2014 | 3 | 2014 |
Якість грибів Глива звичайна залежно від тривалості та температури зберігання СМ Гунько, ОО Тринчук Сборник научных трудов SWorld 8 (2), 68-71, 2014 | 3 | 2014 |
Morphological variability, biochemical parameters of Hippophae rhamnoides L. berries and implications for their targeted use in the food-processing industry ТZ Moskalets, VS Frantsishko, OV Knyazyuk, VМ Pеlеkhаtyi, ... Ukrainian Journal of Ecology 9 (4), 749-764, 2019 | 2 | 2019 |
Газовий детектор для виявлення процесів гниття в овочесховищах ВВ Бойко, ГІ Булах, ГІ Подпрятов, СМ Гунько Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013 | 2 | 2013 |
Спосіб переробки культивованих грибів після зберігання ОО Тринчук, СМ Гунько, СВ Тринчук Сборник научных трудов SWorld 4 (3), 76-77, 2011 | 2 | 2011 |
Вплив режимів та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої СМ Гунько, ВM Завгородній, МЙ Орловський Житомирський національний агроекологічний університет, 2011 | 2 | 2011 |
Development of the biotechnology of streptococcus thermophilus bacteria as producers of exopolysaccharidesdevelopment of the biotechnology of streptococcus thermophilus … O Naumenko, S Danylenko, L Bal-Prylypko, S Gunko, I Melnik | 1 | 2020 |