Підписатись
Ольга Юдічева, Olha Yudicheva, Olga Yudicheva, Olga Udicheva, Ольга Юдичева
Ольга Юдічева, Olha Yudicheva, Olga Yudicheva, Olga Udicheva, Ольга Юдичева
Київський національний університет будівництва і архітектури
Підтверджена електронна адреса в knuba.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування якості товарів
ВО Назаренко, ОП Юдічева, ВА Жук, ОП Юдичева
Центр учбової літератури, 2012
452012
Study of zinc content in biofortified tomato
O Yudicheva
The advanced science journal,(7), 2014
132014
Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного
ОВ Бараболя, СЕ Мороз, ОВ Калашник, ГП Жемела, ОП Юдічева, ...
Полтавська державна аграрна академія, 2018
92018
Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчування
ГВ Дейниченко, ОП Юдічева
62014
Використання традицій біофортифікації для регулювання хімічного складу томатних овочів
ГВ Дейниченко, ОП Юдічева
Харчова наука і технологія, 42-45, 2012
62012
Органолептичне оцінювання хліба пшеничного, збагаченого продуктами переробки гарбуза
ОП Юдічева, ОВ Калашник, СЕ Мороз, ОА Рибалко, АВ Корсун
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 136-144, 2020
52020
Дослідження якості поліпшеної булочки “студентська”
ЛІ Сєногонова, ОП Юдічева
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 104-108, 2015
52015
Формування якості товарів: навч. посіб
ВО Назаренко, ОП Юдічева, ВА Жук
Київ: Центр учбової л-ри, 2012
52012
Борошно зі спельти: визначення та обґрунтування тенденцій розвитку ринку, оцінка якості
ЛМ Алавердян, ОП Юдічева, ОВ Романенко
Товарознавчий вісник, 6-17, 2019
32019
Quality Format Of Innovational Model For Development Economy In Ukraine: Standardization And Certification= Формат якості інноваційної моделі розвитку економіки в Україні
OY Oksana Bondar-Podhurska, Alla Glebova
Advances in Economics, Business and Management Research (6th International …, 2019
2*2019
Розробка специфікації і словесного опису рівня якості окремих показників для оцінки якості кисломолочного сиру
С Самовол, ОП Юдічева
22012
Practical Application of Information and Communication Technologies in Ukraine Higher Education Institutions Under the Conditions of the Development of the Digital Economy …
O Yudicheva, O Bondar-Pidhurska, A Glebova, L Alaverdian, ...
2023 IEEE International Conference on Smart Information Systems and …, 2023
12023
Energy consumption as source of passive income and direction of energy management in ukraine and eu countries
O Bondar-Podhurska, O Yudicheva
12020
Formation of consumption properties of sweet pepper (Capsicum Annuum L.) sauce
A Dubinina, T Letuta, G Selyutina, T Shcherbakova, V Afanasieva, ...
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2018
12018
Peculiarities of developing professional competencies of commodity trading experts in construction
PV Zakharchenko, ОM Gavrysh, OP Yudicheva
Science and Education a New Dimension, 2018
12018
Studying the accumulation of nitrogenous substances in biofortified pumpkin vegetables
G Deynichenko, O Yudicheva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, C. 40–46, 2016
12016
Сhemical composition of frozen biofortified pepper and pumpkin
G Deinychenko, O Yudicheva
EUREKA Physics and Engineering, P. 56–62, 2016
12016
Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю
ГВ Дейниченко, ОП Юдічева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 18-24, 2014
12014
ПРИРОДНІ БАРВНИКИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ ЖЕЛЕ: БЕЗПЕЧНІСТЬ І ВПЛИВ НА ЯКІСТЬ
ОП Юдічева, ЮВ Поташна
12014
Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю
ГВ Дейниченко, ОП Юдічева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 18-24, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20