Підписатись
Липовий Денис Васильович
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні тренди розвитку підприємств індустрії гостинності в контексті ESG-трансформації
М Паньків, Д Липовий
Grail of Science, 56-62, 2022
42022
Технологія збиваних десертних страв геродієтичного призначення
КВ Свідло, ДВ Липовий
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2013
32013
Особливості управління якістю сервісу в готелі
СС Соколовська, ДВ Липовий
Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 2021
12021
ТЕХНОЛОГИЯ СЛАДКИХ ВЗБИВНЫХ БЛЮД ГЕРОДИЕТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ
КВ Свидло, МИ Пересичный, ДВ Липовой
THE REFRIGERANT’S FUTURE: THE PHASE DOWN OF HFCs AND ITS CONSEQUENCES, 469, 2013
12013
Нові аспекти в конструюванні харчової продукції геродієтичного споживання
КВ Свідло, ТА Лазарева, ДВ Липовий
12012
НЕЙРОМАРКЕТИНГ ЯК ЗАСІБ СТИМУЛЮВАННЯ ПОПИТУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ
М Паньків, Д Липовий
Grail of Science, 36-42, 2024
2024
МЕТОДИКА КАРТОГРАФУВАННЯ КЛІЄНТСЬКОГО ДОСВІДУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
М Паньків, Д Липовий
Grail of Science, 58-63, 2023
2023
Стратегія розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах інтеграційного процесу
ДВ Липовий, СД Павлов
Харків: ДБТУ, 2023
2023
РОЛЬ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ
ДВ Липовий
Українська інженерно-педагогічна академія, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ДВ Липовий
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 146, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗБИВАНИХ ДЕСЕРТНИХ СТРАВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
КВ Свідло, ДВ Липовий
Українська інженерно-педагогічна академія, 2022
2022
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗБАГАЧЕНИХ ГАРБУЗОВИМ БОРОШНОМ
ДВ Липовий
2017
Перспективи використання дієтичних добавок рослинного походження у виробництві солодких страв оздоровчого призначення
ДВ Липовий
2017
MAKING OF GERO-DIETETICAL FOOD RATIONS
K Svidlo, V Korzun, D Lipovyi, J Lipova
SCIENTIFIC ENQUIRY IN THE CONTEMPORARY WORLD: THEORETICAL BASIСS AND …, 2015
2015
ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ овочевого СМУЗІ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
КВ Свідло, МІ Пересічний, АГ Дьяков, ДВ Липовий
Сборник научных трудов SWorld 8 (3), 13-20, 2013
2013
ТЕХНОЛОГІЯ СМУЗІ ПРОДУКЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ
ДВ Липовий
2012
РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ
ОМ Левітін, ЄС Пугачов, ДВ Липовий, ЯМ Гончаренко
2012
ПОНЯТТЯ ІННОВАЦІЙ І РОЗВИТОК ЇХ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
ДВ Липовий
СВІТОВІ ДОСЯГНЕННЯ І СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО …, 0
ТЕХНОЛОГІЇ МАЙБУТНЬОГО В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ
ДВ Липовий
С24 Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно …, 0
АНАЛІЗ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ
ДВ Липовий
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20