Інноваційні тренди розвитку підприємств індустрії гостинності в контексті ESG-трансформації М Паньків, Д Липовий Grail of Science, 56-62, 2022 | 4 | 2022 |
Технологія збиваних десертних страв геродієтичного призначення КВ Свідло, ДВ Липовий Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2013 | 3 | 2013 |
Особливості управління якістю сервісу в готелі СС Соколовська, ДВ Липовий Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 2021 | 1 | 2021 |
ТЕХНОЛОГИЯ СЛАДКИХ ВЗБИВНЫХ БЛЮД ГЕРОДИЕТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ КВ Свидло, МИ Пересичный, ДВ Липовой THE REFRIGERANT’S FUTURE: THE PHASE DOWN OF HFCs AND ITS CONSEQUENCES, 469, 2013 | 1 | 2013 |
Нові аспекти в конструюванні харчової продукції геродієтичного споживання КВ Свідло, ТА Лазарева, ДВ Липовий | 1 | 2012 |
НЕЙРОМАРКЕТИНГ ЯК ЗАСІБ СТИМУЛЮВАННЯ ПОПИТУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ М Паньків, Д Липовий Grail of Science, 36-42, 2024 | | 2024 |
МЕТОДИКА КАРТОГРАФУВАННЯ КЛІЄНТСЬКОГО ДОСВІДУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ М Паньків, Д Липовий Grail of Science, 58-63, 2023 | | 2023 |
Стратегія розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах інтеграційного процесу ДВ Липовий, СД Павлов Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
РОЛЬ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ ДВ Липовий Українська інженерно-педагогічна академія, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ДВ Липовий ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 146, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗБИВАНИХ ДЕСЕРТНИХ СТРАВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ КВ Свідло, ДВ Липовий Українська інженерно-педагогічна академія, 2022 | | 2022 |
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗБАГАЧЕНИХ ГАРБУЗОВИМ БОРОШНОМ ДВ Липовий | | 2017 |
Перспективи використання дієтичних добавок рослинного походження у виробництві солодких страв оздоровчого призначення ДВ Липовий | | 2017 |
MAKING OF GERO-DIETETICAL FOOD RATIONS K Svidlo, V Korzun, D Lipovyi, J Lipova SCIENTIFIC ENQUIRY IN THE CONTEMPORARY WORLD: THEORETICAL BASIСS AND …, 2015 | | 2015 |
ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ овочевого СМУЗІ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ КВ Свідло, МІ Пересічний, АГ Дьяков, ДВ Липовий Сборник научных трудов SWorld 8 (3), 13-20, 2013 | | 2013 |
ТЕХНОЛОГІЯ СМУЗІ ПРОДУКЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ ДВ Липовий | | 2012 |
РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ ОМ Левітін, ЄС Пугачов, ДВ Липовий, ЯМ Гончаренко | | 2012 |
ПОНЯТТЯ ІННОВАЦІЙ І РОЗВИТОК ЇХ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ДВ Липовий СВІТОВІ ДОСЯГНЕННЯ І СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО …, 0 | | |
ТЕХНОЛОГІЇ МАЙБУТНЬОГО В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ДВ Липовий С24 Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно …, 0 | | |
АНАЛІЗ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ ДВ Липовий | | |