Ірина Балабанова (Irina Balabanova)
Ірина Балабанова (Irina Balabanova)
Державний вищий навчальний заклад Херсонський державний аграрний університет
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Розробка прийомів підвищення репродуктивних якостей свиней великої білої породи при відборі за інтенсивністю росту
ІО Балабанова
06.02. 01.—Херсонський державний агроуніверситет, 2000
32000
Відгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней різних класів розподілу
ІО Балабанова
Вісник полтавського державного с.-г. інституту.–2000.–Випуск, 81-82, 1999
21999
Ефективність використання перспективного генофонду свиней в міжпорідному схрещуванні і гібридизації
ВГ Пелих, ВГ Тарасов, ІО Балабанова
Таврійський науковий вісник.–1999.–Випуск 10, 54-57, 0
2
Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового
СМ Агеєнко, ІО Балабанова, ВГ Пелих
Херсонський державний аграрний університет, 2019
2019
Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани
ВГ Пелих, ІО Балабанова, НВ Катан
Херсонський державний аграрний університет, 2018
2018
Розробка технології виробництва питного йогурту з медом
ІО Балабанова, ТС Бовкун
Херсонський державний аграрний університет, 2018
2018
Виробництва питного йогурту з використанням колагену COLPROPUR D PLUS”
ВГ Пелих, ІО Балабанова
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2018
2018
Наукові і практичні основи оцінки і відбору свиней за формоутворюючими процесам та статевому диморфізму
БІ Олександрівна
Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та шляхи інтенсифікації …, 2017
2017
ОЦІНКА ТА ВІДБІР СВИНЕЙ ЗА ФОРМОУТВОРЮЮЧИМИ ПРОЦЕСАМИ ТА СТАТЕВОМУ ДИМОРФІЗМУ
БІО Пелих В.Г.
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2017
2017
Зменшення кількості фруктового наповнювача при виробництві йогуртів резервуарним способом
БІ Круподер М., Пелих В.
Inżynieria i technologia. East European Conference, 17, 2017
2017
Зменшення кількості фруктового наповнювача при виробництві йогуртів резервуарним способом
ММО Пелих Віктор Григовович, Балабанова Ірина Олександрівна
Восточно европейская конференция. Техника и технология. /Inżynieria i …, 2016
2016
Розробка елітного твердого сиру "Каланчацький"
БІ О.
Вісник аграрної науки причорноморя 2 (1), 18, 2016
2016
Технології виробництва та зберігання йогуртів в залежності від пакувального матеріалу та аналіз маркетингових показників.
В Пелих
Inżynieria i technologia. East European Conference, 23, 2016
2016
Розробка технології елітного твердого сиру «Каланчацький»
ІО Балабанова, ИО Балабанова
Миколаївський національний аграрний університет, 2016
2016
Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовленн сиру
ВГ Пелих, ІО Балабанова
Аграрний вісник Причорномор'я. Сільськогосподарські науки, 39-45, 2014
2014
Вплив стрес-факторів на продуктивні якості свиней порід ландрас і велика біла
ІО Балабанова, ИА Балабанова
Миколаївський національний аграрний університет, 2013
2013
Технологія переробки молока без консервантів
ІО Балабанова, ІЕ Воронцова
ДВНЗ" Херсонський державний аграрний університет", 2012
2012
Зміни смакових якостей сиру рокфор у період визрівання
ВГ Пелих, ІО Балабанова, АП Власенко
ДВНЗ" Херсонський державний аграрний університет", 2012
2012
Характеристика мікрофлори молока та вплив її на технологію сирів
ІО Балабанова, ДВ Горбонос
Таврійський науковий вісник, 126-130, 2010
2010
Елементи сучасної ділової стратегії
КС Стоянов, ГП Шинглер, ІО Балабанова, ПП Ліпнягов
Херсонський державний аграрний університет, 2002
2002
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20