Підписатись
Viktoriia Akmen
Viktoriia Akmen
Інші іменаViktoria Akmen, Viktoriya Akmen, Акмен Вікторія Олександрівна
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок
ВВ Євлаш, ВГ Міхайленко, ВО Акмен
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (3 (53)), 56-59, 2011
62011
Наукові аспекти формування якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, та кондитерських виробів. Монографія
ВВ Євлаш, ВО Акмен
Харків: ХДУХТ, 2015
52015
Товарознавство книги
МП Головко, СВ Сорокіна, ВО Акмен
Харків: ХДУХТ, 2013
42013
Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних троянд
СВ Сорокіна, ВО Акмен, ТМ Летута, НО Стрикова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2015
32015
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв
СВ Сорокіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан, ВО Акмен
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 90-97, 2022
22022
Study of growth and formation of decorative properties of flowers, planted in protected ground when irrigated with various fertilizers
SV Sorokina, VA Akmen, VA Zakharenko
Научный результат. Серия «Физиология» 1 (4 (6)), 2015
22015
Оцінка комплексного показника якості туалетного мила із витяжками рослинної сировини
ВО Захаренко, СВ Сорокіна, ВО Акмен
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (66)), 28-32, 2013
22013
Способы обогащения мучных кондитерских изделий гемовым железом
ВВ Евлаш, ЕТ Старчаенко, ВА Акмен
Технология и продукты здорового питания: ІІ Междунар. науч.-практ. конф, 45-46, 2008
22008
Разработка технологии дрожжевого слоёного печенья с фруктовыми начинками, обогащёнными гемовым железом
ВВ Євлаш, ЛФ Павлоцкая, ВО Акмен
НТУ" ХПИ", 2008
22008
Стратегічні орієнтири імплементації цілей сталого розвитку національної економіки в умовах сучасних викликів
СВ Сорокіна, ВО Акмен, ВП Сорокіна
Харків: ХДУХТ, 2021
12021
Вивчення мікроструктури натуральної шкіри і її вплив на фізичні властивості
ВО Захаренко, СВ Сорокіна, ВО Акмен
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
12019
Товарознавство та експертиза в митній справі
МП Головко, СВ Сорокіна, ВО Акмен
Харків: ХДУХТ, 2018
12018
Споживчі переваги: поліетиленові чи паперові пакети
АЕ Гасанова, МІ Кідік
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
12017
Научные аспекты технологий пищевых продуктов антианемической направленности со стабилизированным гемовым железом
ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Акмен
Х.: ХГУПТ, 2016
12016
Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ. Культурно-побутові та галантерейні товари
ВО Захаренко, МП Головко, ВО Акмен
Харків: ХДУХТ, 2015
12015
Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю
СВ Сорокіна, ВО Акмен, ГО Партола
Вестник Херсонского национального технического университета, 83-Суховій АВ …, 2015
12015
Показатели качества диетических добавок, содержащих гемовое железо, при разных способах их измельчения
ВО Акмен
Товарознавчий вісник, 135-142, 2015
12015
Аспекты практической подготовки магистров на кафедре товароведения в таможенном деле
ВО Захаренко, СВ Сорокина, ВА Акмен
Научный результат. Педагогика и психология образования, 5-11, 2014
12014
Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та її кількісна оцінка
ВВ Євлаш, НО Отрошко, ВО Акмен
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
12013
Застосування інтерактивних інформаційних технологій в навчанні товарознавців-експертів
СВ Сорокіна, ВО Акмен
Науковий вісник Донбасу, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20