Follow
Андрій Гавриш
Андрій Гавриш
Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Національний університет харчових
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
182015
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою
ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко
Харчова наука і технологія, 97-192, 2015
132015
Рисове борошно–перспективна сировина для безглютенових продуктів
ВІ Кулініч, АВ Гавриш, ВФ Доценко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 175-178, 2013
112013
Особливості надання додаткових послуг у готелях ділового призначення
ІЮ Муха, ГМ Лявинець, ВО Губеня, АВ Гавриш
Географія та туризм, 228-233, 2015
82015
Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною
ОС Задорожня, АВ Гавриш, ВФ Доценко, ІЛ Корецька
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-220, 2014
72014
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва
Наука та інновації, 2013
52013
Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
ЮА Мирошник, АВ Гавриш, ВФ Доценко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
52012
Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива
ОС Задорожня, АВ Гавриш, ВФ Доценко
Наукові праці НУХТ, 214-219, 2014
42014
Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів
ЮА Мирошник, АВ Гавриш, ВФ Доценко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 170-175, 2013
42013
Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, АВ Гавриш
Молочное дело, 2012
42012
Морозиво функціонального призначення
АВ Гавриш, ОЄ Шевченко
42012
Теоретическое исследование способов сушки овощей и фруктов
ТА Тарасенко, ВВ Евлаш, АВ Немирич, АМ Вашека, АВ Гавриш, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Pеологические свойства блинчикового теста с овощными порошками
АВ Немирич, АВ Гавриш, ТИ Ищенко, ВВ Евлаш, ТА Тарасенко
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Структурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капусти
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, МТ Малафаєв, АВ Гавриш, ТА Тарасенко
32012
Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
АВ Гавриш, ГМ Лявинець, ЛЮ Арсеньєва
32012
Влияние добавок поверхностно-активных веществ на химическую стойкость полимербетонов
АН Березюк, НИ Ганник, АВ Гавриш, АП Мартыш, АН Гайдар
Вісник Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, 38-46, 2011
32011
Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза
АВ Гавриш, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
32011
Використання бульб чуфи в технології морозива
ОВ Нєміріч, ІМ Устименко, АВ Гавриш
22020
Методы перестройки миотонических паттернов при комплексном лечении патологий зубных рядов
АВ Гавриш
Сборник научных трудов кафедры факультетской стоматологии, 419-421, 2018
22018
Теоретичні передумови створення рецептурної композиції масляних сумішей з рослинними інгредієнтами
YV Bartashak, AV Niemirich, AM Vasheka, D Hui, AV Gavrish
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
22017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20