Підписатись
Анастасія Юріївна Божко / Anastasiia Bozhko / Роботько
Анастасія Юріївна Божко / Anastasiia Bozhko / Роботько
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Prospects of the use of non-traditional vegetable raw materials in the production of confectionery products
S Usatiuk, A Bozhko
22023
IMPLEMENTATION OF THE GS1 GLOBAL TRACEABILITY STANDARD BY MARKET OPERATORS FOR THE PRODUCTION OF FLOUR CONFECTIONERY PRODUCTS USED USE OF CAROB POWDER
A Bozhko, S Usatyuk
Міжнародний журнал "Věda a perspektivy”, Praha, České republika, 303-316, 2022
22022
Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів
АЮ Божко, СІ Усатюк
Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі, 21, 2021
22021
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»
АЮ Божко
12020
ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ КЕРОБУ
АЮ Божко
Київ НУХТ 2023, 54, 2023
2023
IMPROVEMENT OF THE EXTERNAL TRACEABILITY SYSTEM FOR CONFECTIONERY PRODUCTS WITH CAROB POWDER USING NFC-TAGS
AY Bozhko, SI Usatiuk
науковий вісник, 2023
2023
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЗОВНІШНЬОЇ ПРОСТЕЖУВАНОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПОРОШКОМ КЕРОБУ ПРИ ВИКОРИСТАННІ NFC-ТЕГІВ
АЮ Божко, СІ Усатюк, ВМ Сидор, ОМ Тищенко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 94-102, 2023
2023
ВОРК-ШОП З ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ АСПІРАНТІВ
НІВ Божко А. Ю.
Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості …, 2022
2022
Визначення потреб споживачів для удосконалення системи управління якістю у виробництві печива
С Усатюк, А Божко, О Тищенко, М Андреєва
Міжнародний журнал "Věda a perspektivy”, Praha, České republika, 409-422, 2022
2022
APPLYING OF THE GLOBAL STANDARD OF TRACEABILITY SYSTEM GS1 BY THE OPERATORS OF THE MARKET’S OF PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS
A Bozhko, S Usatіuk
XXI Міжнародна науково-практична конференція «Actual priorities of modern …, 2022
2022
Халяльні та кошерні харчові продукти: виробництво і сертифікація
В Кійко, М Янчик, А Божко
Товари і ринки, 30-45, 2022
2022
Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершках
ВМ Сидор, СІ Усатюк, АЮ Божко
2022
РОЗРОБЛЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЗАВАРНИХ ТІСТЕЧОК «ІРИСКА»
АІ Чорна, АЮ Божко
Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2020
2020
Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів
АЮ Божко, АІ Чорна
2020
Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»
АЮ Божко, АІ Чорна
2020
Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»
АЮ Божко, АІ Чорна
2020
Управління якістю кондитерського підприємства
АЮ Божко, АІ Чорна
2020
Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»
АЮ Божко, АІ Чорна
2020
Маркетингові дослідження споживчих переваг придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям
АІ Чорна, АЮ Роботько
2019
Маркетингові дослідження споживчих переваг під час придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям
АЮ Роботько, АІ Чорна
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20