Prospects of the use of non-traditional vegetable raw materials in the production of confectionery products S Usatiuk, A Bozhko | 2 | 2023 |
IMPLEMENTATION OF THE GS1 GLOBAL TRACEABILITY STANDARD BY MARKET OPERATORS FOR THE PRODUCTION OF FLOUR CONFECTIONERY PRODUCTS USED USE OF CAROB POWDER A Bozhko, S Usatyuk Міжнародний журнал "Věda a perspektivy”, Praha, České republika, 303-316, 2022 | 2 | 2022 |
Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів АЮ Божко, СІ Усатюк Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі, 21, 2021 | 2 | 2021 |
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК» АЮ Божко | 1 | 2020 |
ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ КЕРОБУ АЮ Божко Київ НУХТ 2023, 54, 2023 | | 2023 |
IMPROVEMENT OF THE EXTERNAL TRACEABILITY SYSTEM FOR CONFECTIONERY PRODUCTS WITH CAROB POWDER USING NFC-TAGS AY Bozhko, SI Usatiuk науковий вісник, 2023 | | 2023 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЗОВНІШНЬОЇ ПРОСТЕЖУВАНОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПОРОШКОМ КЕРОБУ ПРИ ВИКОРИСТАННІ NFC-ТЕГІВ АЮ Божко, СІ Усатюк, ВМ Сидор, ОМ Тищенко Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 94-102, 2023 | | 2023 |
ВОРК-ШОП З ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ АСПІРАНТІВ НІВ Божко А. Ю. Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості …, 2022 | | 2022 |
Визначення потреб споживачів для удосконалення системи управління якістю у виробництві печива С Усатюк, А Божко, О Тищенко, М Андреєва Міжнародний журнал "Věda a perspektivy”, Praha, České republika, 409-422, 2022 | | 2022 |
APPLYING OF THE GLOBAL STANDARD OF TRACEABILITY SYSTEM GS1 BY THE OPERATORS OF THE MARKET’S OF PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS A Bozhko, S Usatіuk XXI Міжнародна науково-практична конференція «Actual priorities of modern …, 2022 | | 2022 |
Халяльні та кошерні харчові продукти: виробництво і сертифікація В Кійко, М Янчик, А Божко Товари і ринки, 30-45, 2022 | | 2022 |
Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершках ВМ Сидор, СІ Усатюк, АЮ Божко | | 2022 |
РОЗРОБЛЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЗАВАРНИХ ТІСТЕЧОК «ІРИСКА» АІ Чорна, АЮ Божко Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2020 | | 2020 |
Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів АЮ Божко, АІ Чорна | | 2020 |
Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска» АЮ Божко, АІ Чорна | | 2020 |
Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска» АЮ Божко, АІ Чорна | | 2020 |
Управління якістю кондитерського підприємства АЮ Божко, АІ Чорна | | 2020 |
Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК» АЮ Божко, АІ Чорна | | 2020 |
Маркетингові дослідження споживчих переваг придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям АІ Чорна, АЮ Роботько | | 2019 |
Маркетингові дослідження споживчих переваг під час придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям АЮ Роботько, АІ Чорна | | 2019 |