Композиционные добавки в производстве сыровяленых колбас ЮГ Костенко, ГИ Солодовникова, МЮ Минаев, ГО Ересько, ... Мясная индустрия, 37-39, 2006 | 9 | 2006 |
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова Продовольчі ресурси: зб.наук.пр. / НААН; Ін-т прод. ресурсів НААН, 126-135, 2017 | 7 | 2017 |
Ферменти та їх використання у м’ясній промисловості ВЮ Лизова, АК Башкірова «Мясной бизнес», с.33-38, 2010 | 7 | 2010 |
Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів СБ Вербицький, ЛВ Анісімова, ВЮ Лизова Вісник аграрної науки, 52-55, 2012 | 4 | 2012 |
Бактерицидное действие эфирных масел пряноароматических растений ВЮ Лызова «Мясной бизнес», с.32-34, 2009 | 4 | 2009 |
Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок ГО Єресько, ВЮ Лизова, ОМ Старчевой, ЛУ Войцехівська «Вісник аграрної науки», с.66-69, 2007 | 3 | 2007 |
Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном’язового продукту зі свинини ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ЛП Недорізанюк Вісник аграрної науки, 59-62, 2013 | 2 | 2013 |
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки ВЮ Лизова, ВЮ Лызова, V Lyzova Національний університет харчових технологій, Київ, 2010 | 2 | 2010 |
Вплив біотехнологічної обробки м’яса на формування смакоароматичних властивостей шинкових виробів ЛУ Войцехівська, ОМ Старчевой, ВЮ Лизова, СІ Середюк «Вісник аграрної науки», с.63-69, 2009 | 2* | 2009 |
Вплив біотехнологічної обробки м’яса на смакоароматичні властивості шинкових виробів ЛУ Войцехівська, ОМ Старчевой, ВЮ Лизова, СІ Середюк «Вісник аграрної науки», с.59-62, 2008 | 2 | 2008 |
Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров’ялених ковбас ГО Єресько, ВЮ Лизова, ОМ Старчевой, ЛУ Войцехівська Вісник аграрної науки, с.55-57, 2005 | 2 | 2005 |
Антиокислительные свойства композиционной добавки «Компакт-БП» при хранении ферментированных колбас ВЮ Лызова Харчова наука та технології, с.22-26, 2013 | 1 | 2013 |
Моделювання складу ковбас мазкої консистенції та дослідження показників їхньої якості ВЮ Лизова, ЛУ Войцехівська, ТВ Шелкова Продовольчі ресурси: зб. наук. пр. / НААН; Ін-т прод. ресурсів НААН., 193-199, 2018 | | 2018 |
Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, СБ Вербицький Збірник тез IV Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і …, 2017 | | 2017 |
Спосіб виробництва сирокопчених суцільном’язових продуктів зі свинини ЛП Недорізанюк, ВЮ Лизова, СГ Даниленко | | 2017 |
Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м"яса з різними якісними характеристиками ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ЛМ Борсолюк, ТВ Шелкова Продовольчі ресурси: зб. на-ук. пр./ НААН України; Ін-т прод. ресурсів НААНУ …, 2017 | | 2017 |
М’ясні консерви для прикорму дітей грудного та раннього віку ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ТВ Шелкова, БЛ М. Продовольчі ресурси: зб. на-ук. пр./ НААН України; Ін-т прод. ресурсів НААНУ …, 2016 | | 2016 |
Перспективи застосування рисового борошна при виробництві паштетних продуктів С.В.Бондар, В.Ю.Лизова Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: зб.наук.праць за матеріалами …, 2016 | | 2016 |
Раціональне використання м’яса птиці механічно відокремленого у виробництві паштетних продуктів з м’яса птиці В.Ю.Лизова, С.В.Бондар Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової …, 2016 | | 2016 |
Дослідження впливу активованих водних розчинів на якість м’ясних посічених напівфабрикатів Л.У.Войцехівська, В.Ю.Лизова, Т.В.Шелкова, Л.М.Борсолюк Продовольчі ресурси: зб. на-ук. пр./ НААН України; Ін-т прод. ресурсів НААНУ …, 2016 | | 2016 |