Підписатись
Veronika Lyzova
Veronika Lyzova
Інші іменаВероника Лызова
Украинская лаборатория качества и безопасности продукции АПК
Підтверджена електронна адреса в quality.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Композиционные добавки в производстве сыровяленых колбас
ЮГ Костенко, ГИ Солодовникова, МЮ Минаев, ГО Ересько, ...
Мясная индустрия, 37-39, 2006
92006
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова
Продовольчі ресурси: зб.наук.пр. / НААН; Ін-т прод. ресурсів НААН, 126-135, 2017
72017
Ферменти та їх використання у м’ясній промисловості
ВЮ Лизова, АК Башкірова
«Мясной бизнес», с.33-38, 2010
72010
Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів
СБ Вербицький, ЛВ Анісімова, ВЮ Лизова
Вісник аграрної науки, 52-55, 2012
42012
Бактерицидное действие эфирных масел пряноароматических растений
ВЮ Лызова
«Мясной бизнес», с.32-34, 2009
42009
Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок
ГО Єресько, ВЮ Лизова, ОМ Старчевой, ЛУ Войцехівська
«Вісник аграрної науки», с.66-69, 2007
32007
Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном’язового продукту зі свинини
ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ЛП Недорізанюк
Вісник аграрної науки, 59-62, 2013
22013
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
ВЮ Лизова, ВЮ Лызова, V Lyzova
Національний університет харчових технологій, Київ, 2010
22010
Вплив біотехнологічної обробки м’яса на формування смакоароматичних властивостей шинкових виробів
ЛУ Войцехівська, ОМ Старчевой, ВЮ Лизова, СІ Середюк
«Вісник аграрної науки», с.63-69, 2009
2*2009
Вплив біотехнологічної обробки м’яса на смакоароматичні властивості шинкових виробів
ЛУ Войцехівська, ОМ Старчевой, ВЮ Лизова, СІ Середюк
«Вісник аграрної науки», с.59-62, 2008
22008
Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров’ялених ковбас
ГО Єресько, ВЮ Лизова, ОМ Старчевой, ЛУ Войцехівська
Вісник аграрної науки, с.55-57, 2005
22005
Антиокислительные свойства композиционной добавки «Компакт-БП» при хранении ферментированных колбас
ВЮ Лызова
Харчова наука та технології, с.22-26, 2013
12013
Моделювання складу ковбас мазкої консистенції та дослідження показників їхньої якості
ВЮ Лизова, ЛУ Войцехівська, ТВ Шелкова
Продовольчі ресурси: зб. наук. пр. / НААН; Ін-т прод. ресурсів НААН., 193-199, 2018
2018
Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, СБ Вербицький
Збірник тез IV Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і …, 2017
2017
Спосіб виробництва сирокопчених суцільном’язових продуктів зі свинини
ЛП Недорізанюк, ВЮ Лизова, СГ Даниленко
2017
Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м"яса з різними якісними характеристиками
ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ЛМ Борсолюк, ТВ Шелкова
Продовольчі ресурси: зб. на-ук. пр./ НААН України; Ін-т прод. ресурсів НААНУ …, 2017
2017
М’ясні консерви для прикорму дітей грудного та раннього віку
ЛУ Войцехівська, ВЮ Лизова, ТВ Шелкова, БЛ М.
Продовольчі ресурси: зб. на-ук. пр./ НААН України; Ін-т прод. ресурсів НААНУ …, 2016
2016
Перспективи застосування рисового борошна при виробництві паштетних продуктів
С.В.Бондар, В.Ю.Лизова
Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: зб.наук.праць за матеріалами …, 2016
2016
Раціональне використання м’яса птиці механічно відокремленого у виробництві паштетних продуктів з м’яса птиці
В.Ю.Лизова, С.В.Бондар
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової …, 2016
2016
Дослідження впливу активованих водних розчинів на якість м’ясних посічених напівфабрикатів
Л.У.Войцехівська, В.Ю.Лизова, Т.В.Шелкова, Л.М.Борсолюк
Продовольчі ресурси: зб. на-ук. пр./ НААН України; Ін-т прод. ресурсів НААНУ …, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20