Підписатись
Sylka Iryna, Силка Ірина Миколаївна, Сылка Ирина Николаевна
Sylka Iryna, Силка Ірина Миколаївна, Сылка Ирина Николаевна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ФРГБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies
O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka
Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017
172017
Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних сил України
ІМ Силка
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 182-188, 2015
142015
Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum
N Frolova, A Ukrainets, I Sylka, A Nemirich, O Kuzmin
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 32-36, 2019
112019
Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials
O Kuzmin, V Kucherenko, I Sylka, V Isaienko, Y Furmanova, ...
72020
Спосіб імітованої дистиляції-раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
72009
Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походження
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 21-25, 2016
62016
Технологія натуральних ароматизаторів орієнтованих на вітчизняну сировинну і апаратурну базу
Н ФРОЛОВА, І СИЛКА
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2015
52015
Розроблення протеїнових смузі на основі рослинної сировини
ІМ Силка, ЮА Семененко
Молодий вчений, 63-66, 2017
42017
Розроблення рецептурного складу салатної заправки з суміші рослинних олій
А Ярмоленко, І Силка
Universum, 80-86, 2024
22024
Ensuring the competitiveness of the restaurant business in Ukraine in the period Covid-19 pandemics
O Kuzmin, I Sylka, N Frolova, A Popovych, V Popovych, O Kyrpichenkova
22020
Страви української кухні в контексті сучасного харчування
ІМ Силка, ОМ Кирпіченкова, ВО Карпенко
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
22018
Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіроолійної сировини в харчові ароматизатори
ІМ Силка, НЕ Фролова, АІ Українець, КА Науменко, НВ Чепель
22017
Нові підходи до ароматизації спредів
ІМ Силка, НЕ Фролова, ОВ Грек, НВ Чепель
22010
Формування споживчих властивостей сирного соусу функціонального призначення
ОВ Мар’ян, ІМ Силка, ОВ Матиящук
12023
Моніторинг безпеки та якості виробництва соусу у закладі ресторанного господарства
ІМ Силка, ВВ Польовик
The 11 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022
12022
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення
ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка
12022
Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam
I Sylka, O Nemirich, O Kyrpichenkova, O Matyiashchuk, O Pavliuchenko, ...
Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 2021
12021
Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів
Н Бондар, Л Шаран, І Силка, О Люлька, О Кравцов
Молодий вчений, 413-418, 2018
12018
Комп’ютерна програма розрахунку газохроматичних параметрів утримування компонентів ефірних олій
ІМ Силка, НЕ Фролова
Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 133-137, 2016
12016
Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів
ІМ Силка, ВС Гуць, НЕ Фролова
Харчова наука і технологія, 11, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20