Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017 | 17 | 2017 |
Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних сил України ІМ Силка Наукові праці Національного університету харчових технологій, 182-188, 2015 | 14 | 2015 |
Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum N Frolova, A Ukrainets, I Sylka, A Nemirich, O Kuzmin Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 32-36, 2019 | 11 | 2019 |
Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials O Kuzmin, V Kucherenko, I Sylka, V Isaienko, Y Furmanova, ... | 7 | 2020 |
Спосіб імітованої дистиляції-раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка | 7 | 2009 |
Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походження НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 21-25, 2016 | 6 | 2016 |
Технологія натуральних ароматизаторів орієнтованих на вітчизняну сировинну і апаратурну базу Н ФРОЛОВА, І СИЛКА Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2015 | 5 | 2015 |
Розроблення протеїнових смузі на основі рослинної сировини ІМ Силка, ЮА Семененко Молодий вчений, 63-66, 2017 | 4 | 2017 |
Розроблення рецептурного складу салатної заправки з суміші рослинних олій А Ярмоленко, І Силка Universum, 80-86, 2024 | 2 | 2024 |
Ensuring the competitiveness of the restaurant business in Ukraine in the period Covid-19 pandemics O Kuzmin, I Sylka, N Frolova, A Popovych, V Popovych, O Kyrpichenkova | 2 | 2020 |
Страви української кухні в контексті сучасного харчування ІМ Силка, ОМ Кирпіченкова, ВО Карпенко Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | 2 | 2018 |
Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіроолійної сировини в харчові ароматизатори ІМ Силка, НЕ Фролова, АІ Українець, КА Науменко, НВ Чепель | 2 | 2017 |
Нові підходи до ароматизації спредів ІМ Силка, НЕ Фролова, ОВ Грек, НВ Чепель | 2 | 2010 |
Формування споживчих властивостей сирного соусу функціонального призначення ОВ Мар’ян, ІМ Силка, ОВ Матиящук | 1 | 2023 |
Моніторинг безпеки та якості виробництва соусу у закладі ресторанного господарства ІМ Силка, ВВ Польовик The 11 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022 | 1 | 2022 |
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка | 1 | 2022 |
Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam I Sylka, O Nemirich, O Kyrpichenkova, O Matyiashchuk, O Pavliuchenko, ... Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 2021 | 1 | 2021 |
Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів Н Бондар, Л Шаран, І Силка, О Люлька, О Кравцов Молодий вчений, 413-418, 2018 | 1 | 2018 |
Комп’ютерна програма розрахунку газохроматичних параметрів утримування компонентів ефірних олій ІМ Силка, НЕ Фролова Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 133-137, 2016 | 1 | 2016 |
Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів ІМ Силка, ВС Гуць, НЕ Фролова Харчова наука і технологія, 11, 2016 | 1 | 2016 |