Інна Чоні
Інна Чоні
Poltava Universiti of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
52020
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020
52020
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових …, 2020
52020
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп
ІВ Чоні
НТУ" ХПІ", 2009
22009
Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів.
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова
Eastern-european journal of enterprise technologies, 22-32, 2019
12019
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини
ІВ Чоні, НП Коваленко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
12015
Робочий зошит СМСЕУЯ
ІВ Чоні, ВМ Шелудько
2021
Робочий зошит ТНзОБС
ІВ Чоні, ВМ Шелудько
2021
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
2020
Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом
ІВ Чоні, ТЮ Суткович, АМ Гередчук
2020
Технологія напоїв: робочий зошит для проведення лабораторних занять
ІВ Чоні, ВМ Шелудько
ПУЕТ, Полтава, 2020
2020
Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукції
ІВ Чоні, ОВ Проценко
ПУЕТ, 2019
2019
Розробка нових рецептур шоколадного соусу
ІВ Чоні, ОІ Поварніцина
ПУЕТ, 2019
2019
Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошном
ІВ Чоні, АМ Бакалов
ПУЕТ, 2019
2019
Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилу
ІВ Чоні, КА Ніколенко
ПУЕТ, 2019
2019
Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями
ІВ Чоні, НВ Ворона
ПУЕТ, 2019
2019
Спосіб виробництва ромової баби безопарним способом
ГП Хомич, ОМ Горобець, ІВ Чоні
Укрпатент, 2019
2019
Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену.
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова, ІВ Чоні
EUREKA: Науки про життя» Продовольча наука та технології, 37-43, 2019
2019
ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВ
Ю Левченко, І Чоні
Полтава ПУЕТ, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20