Подписаться
Ганна Новік
Ганна Новік
доцент кафедри харчових технологій, ДНУ им. Гончара
Подтвержден адрес электронной почты в домене dnu.dp.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils
E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, Y Matsuk, A Zaparenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-64, 2019
92019
DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY
TK G. Deinychenko, T. Lystopad, A. Novik, O. Chernushenko, A. Farisieiev, Y ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 32-42, 2020
5*2020
Дослідження особливостей складу шротів кедрового і волоського горіхів та здобного печива з їх використанням методом ІЧ-спектроскопії
YM E. Shidakova-Kamenyuka, А. Novik, Е. Chernyshenko
Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнології 20 (85), 56-61, 2018
4*2018
Development of a policomponent composition of smuz using biotechnological and mathematical modeling and determination of its food value
N Dzyuba, S Poplavska, A Palvashova, O Yemonakova, L Ivashina, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-65, 2019
32019
Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, КР Касабова, ОІ Кравченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Identification of the Content of Biologically Active Substances in Nut Shots
E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, A Zaparenko, P Babich, ...
EUREKA: Life Sciences, 49-57, 2019
22019
Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, АЛ Рогова, АД Савенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
22018
Вплив продуктів переробки горіхової сировини та технологічні властивості борошна пшеничного
ГВЗ О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.В. Новік, С.Г. Олійник
Наукові праці національного університету харчових технологій 23 (4), 183-190, 2017
22017
Гігієнічна оцінка споживання вітамінів студентами в умовах стресу
О Чернушенко, О Саєвич, Г Новік
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2023
12023
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18. 01–Технологія …
ГВ Новік
Харків, 2019
12019
Дослідження енергозберігаючої обробки харчових продуктів
O Severyn, T Kolisnychenko, H Novik, K Diatchenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016
12016
Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желе
НВ Лапицька, ГВ Новік, АВ Руденко, ТО Мось
Харків: ДБТУ, 2024
2024
Газохроматографічне визначення складу жирних і органічних кислот у добавці дієтичній селен-білковій
В Применко, М Головко, Т Головко, Г Новік, П Бабіч
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 97-109, 2023
2023
Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, ОІ Болховітіна
Харків: ДБТУ, 2023
2023
DEVELOPMENT OF THE TECHNOLOGY OF A HIGH-PROTEIN FERMENTED DRINK ON A PLANT BASIS
Г Новік, Н Лапицька, Т Листопад, П Бойченко, А Савченко
Biota. Human. Technology, 93-105, 2022
2022
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF FROZEN SEMI-FINISHED PRODUCTS FROM YEAST DOUGH WITH STUFFING
ГВ Новік, ВГ Применко, АМ Савченко, ЮЄ Артеменко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 107-116, 2022
2022
ЖИРОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ШРОТІВ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ
ОО Чернушенко, ГВ Новік, ВГ Применко, Т Мось
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 92, 2022
2022
WAYS OF ENSURING FOOD SAFETY IN UKRAINE UNDER THE CURRENT EPIDEMIC SITUATIONS
О Чернушенко, Г Новік, Ю Грищенко-Мороз
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
2022
Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, АЛ Рогова
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Спосіб виготовлення здобного печива
МЛ Серік, ІП Холобцева, ОВ Самохвалова
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20