Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, Y Matsuk, A Zaparenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-64, 2019 | 9 | 2019 |
DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY TK G. Deinychenko, T. Lystopad, A. Novik, O. Chernushenko, A. Farisieiev, Y ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 32-42, 2020 | 5* | 2020 |
Дослідження особливостей складу шротів кедрового і волоського горіхів та здобного печива з їх використанням методом ІЧ-спектроскопії YM E. Shidakova-Kamenyuka, А. Novik, Е. Chernyshenko Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнології 20 (85), 56-61, 2018 | 4* | 2018 |
Development of a policomponent composition of smuz using biotechnological and mathematical modeling and determination of its food value N Dzyuba, S Poplavska, A Palvashova, O Yemonakova, L Ivashina, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-65, 2019 | 3 | 2019 |
Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, КР Касабова, ОІ Кравченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 3 | 2015 |
Identification of the Content of Biologically Active Substances in Nut Shots E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, A Zaparenko, P Babich, ... EUREKA: Life Sciences, 49-57, 2019 | 2 | 2019 |
Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, АЛ Рогова, АД Савенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 2 | 2018 |
Вплив продуктів переробки горіхової сировини та технологічні властивості борошна пшеничного ГВЗ О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.В. Новік, С.Г. Олійник Наукові праці національного університету харчових технологій 23 (4), 183-190, 2017 | 2 | 2017 |
Гігієнічна оцінка споживання вітамінів студентами в умовах стресу О Чернушенко, О Саєвич, Г Новік Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2023 | 1 | 2023 |
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18. 01–Технологія … ГВ Новік Харків, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження енергозберігаючої обробки харчових продуктів O Severyn, T Kolisnychenko, H Novik, K Diatchenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016 | 1 | 2016 |
Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желе НВ Лапицька, ГВ Новік, АВ Руденко, ТО Мось Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Газохроматографічне визначення складу жирних і органічних кислот у добавці дієтичній селен-білковій В Применко, М Головко, Т Головко, Г Новік, П Бабіч Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 97-109, 2023 | | 2023 |
Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, ОІ Болховітіна Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
DEVELOPMENT OF THE TECHNOLOGY OF A HIGH-PROTEIN FERMENTED DRINK ON A PLANT BASIS Г Новік, Н Лапицька, Т Листопад, П Бойченко, А Савченко Biota. Human. Technology, 93-105, 2022 | | 2022 |
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF FROZEN SEMI-FINISHED PRODUCTS FROM YEAST DOUGH WITH STUFFING ГВ Новік, ВГ Применко, АМ Савченко, ЮЄ Артеменко Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 107-116, 2022 | | 2022 |
ЖИРОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ШРОТІВ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ ОО Чернушенко, ГВ Новік, ВГ Применко, Т Мось ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 92, 2022 | | 2022 |
WAYS OF ENSURING FOOD SAFETY IN UKRAINE UNDER THE CURRENT EPIDEMIC SITUATIONS О Чернушенко, Г Новік, Ю Грищенко-Мороз Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |
Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, АЛ Рогова Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Спосіб виготовлення здобного печива МЛ Серік, ІП Холобцева, ОВ Самохвалова | | 2021 |