Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів: монографія ГМ Лисюк, НВ Верешко, АМ Чуйко Харків: ХДУХТ, 2011 | 23 | 2011 |
Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріопорошків із рослинної сировини АМ Чуйко, ММ Чуйко, ОС Орлова, СО Єрьоменко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 133-137, 2014 | 18 | 2014 |
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005 | 10 | 2005 |
Інноваційні підходи до розробки та виведення на ринок борошняних виробів функціонального призначення ММ Чуйко, АМ Чуйко Економіка та суспільство, 2021 | 7 | 2021 |
RESEARCH OF QUALITY OF YEAST-LEAVENED DOUGH PRODUCTS AND SHORTBREAD USING CRYOPOWDERS MADE OF HERBAL RAW MATERIALS. A Chuiko, M Chuiko, O Orlova, S Eremenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (12), 2014 | 7 | 2014 |
Товарознавча характеристика печива різних вітчизняних виробників ММ Чуйко Молодий вчений, 67-70, 2017 | 5 | 2017 |
Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктів ВМ Михайлов, ММ Чуйко, АМ Чуйко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 5 | 2014 |
Использование пищевого костного полуфабриката (ПКП) в технологии макаронных изделий НВ Верешко, НП Головко, АН Чуйко, МН Чуйко Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових …, 2003 | 4 | 2003 |
Дослідження вітчизняного ринку макаронних виробів і виявлення споживчих переваг, що визначають ситуацію на ринку МП Головко, ММ Чуйко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 577-584, 2010 | 3 | 2010 |
Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості ММ Чуйко, АМ Чуйко Стандартизація, сертифікація, якість, 33-42, 2019 | 2 | 2019 |
Розробка методологічних підходів та ефективних принципів позиціонування інноваційних функціональних харчових продуктів на вітчизняному ринку АМ Чуйко, ММ Чуйко | 2 | 2016 |
Розробка борошняної і кондитерської продукції лікувально-профілактичного призначення ЧММ Чуйко А..М., ША В., Дриль М.І. Молодий вчений, 15-18, 2014 | 2 | 2014 |
Концептуальні підходи до розробки борошняної продукції лікувально-профілактичного призначення АМ Чуйко, ММ Чуйко, ОС Ноздрачова, АО Гаряга Молодий вчений, 19-22, 2014 | 2 | 2014 |
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію МП Головко, АО Пак, ММ Чуйко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 2 | 2011 |
Обґрунтування вибору раціональної концентрації напівфабрикату кісткового харчового в технології макаронних виробів МП Головко, ММ Чуйко, НВ Верешко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008 | 2* | 2008 |
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на стан вологи в прісному тісті ММ Чуйко, МП Головко, ОГ Дьяков Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007 | 2* | 2007 |
Сучасні тенденції харчових технологій–наш потенціал і основні напрями діяльності ОІ Черевко, ВМ Михайлов, АМ Чуйко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 0 | 2 | |
Development of the composition of anoxidation-stable dressing with high nutritional value A Kalyna, V., Stankevych, S., Zabrodina, I., Shubina, L., Chuiko, M ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 29–37, 2024 | 1* | 2024 |
Цифровий маркетинг у просуванні на ринок функціональних харчових продуктів М Чуйко Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2023 | 1 | 2023 |
Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини ММ Чуйко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 1 | 2018 |