Подписаться
Чуйко Марина Миколаївна, Maryna Chuiko
Чуйко Марина Миколаївна, Maryna Chuiko
Подтвержден адрес электронной почты в домене library.uipa.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів: монографія
ГМ Лисюк, НВ Верешко, АМ Чуйко
Харків: ХДУХТ, 2011
232011
Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріопорошків із рослинної сировини
АМ Чуйко, ММ Чуйко, ОС Орлова, СО Єрьоменко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 133-137, 2014
182014
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива
ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
102005
Інноваційні підходи до розробки та виведення на ринок борошняних виробів функціонального призначення
ММ Чуйко, АМ Чуйко
Економіка та суспільство, 2021
72021
RESEARCH OF QUALITY OF YEAST-LEAVENED DOUGH PRODUCTS AND SHORTBREAD USING CRYOPOWDERS MADE OF HERBAL RAW MATERIALS.
A Chuiko, M Chuiko, O Orlova, S Eremenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (12), 2014
72014
Товарознавча характеристика печива різних вітчизняних виробників
ММ Чуйко
Молодий вчений, 67-70, 2017
52017
Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктів
ВМ Михайлов, ММ Чуйко, АМ Чуйко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
52014
Использование пищевого костного полуфабриката (ПКП) в технологии макаронных изделий
НВ Верешко, НП Головко, АН Чуйко, МН Чуйко
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових …, 2003
42003
Дослідження вітчизняного ринку макаронних виробів і виявлення споживчих переваг, що визначають ситуацію на ринку
МП Головко, ММ Чуйко
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 577-584, 2010
32010
Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості
ММ Чуйко, АМ Чуйко
Стандартизація, сертифікація, якість, 33-42, 2019
22019
Розробка методологічних підходів та ефективних принципів позиціонування інноваційних функціональних харчових продуктів на вітчизняному ринку
АМ Чуйко, ММ Чуйко
22016
Розробка борошняної і кондитерської продукції лікувально-профілактичного призначення
ЧММ Чуйко А..М., ША В., Дриль М.І.
Молодий вчений, 15-18, 2014
22014
Концептуальні підходи до розробки борошняної продукції лікувально-профілактичного призначення
АМ Чуйко, ММ Чуйко, ОС Ноздрачова, АО Гаряга
Молодий вчений, 19-22, 2014
22014
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
МП Головко, АО Пак, ММ Чуйко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
22011
Обґрунтування вибору раціональної концентрації напівфабрикату кісткового харчового в технології макаронних виробів
МП Головко, ММ Чуйко, НВ Верешко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
2*2008
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на стан вологи в прісному тісті
ММ Чуйко, МП Головко, ОГ Дьяков
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
2*2007
Сучасні тенденції харчових технологій–наш потенціал і основні напрями діяльності
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, АМ Чуйко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 0
2
Development of the composition of anoxidation-stable dressing with high nutritional value
A Kalyna, V., Stankevych, S., Zabrodina, I., Shubina, L., Chuiko, M ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 29–37, 2024
1*2024
Цифровий маркетинг у просуванні на ринок функціональних харчових продуктів
М Чуйко
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2023
12023
Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
ММ Чуйко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
12018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20