Підписатись
Чуйко Марина Миколаївна, Maryna Chuiko
Чуйко Марина Миколаївна, Maryna Chuiko
Підтверджена електронна адреса в library.uipa.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріопорошків із рослинної сировини
АМ Чуйко, ММ Чуйко, ОС Орлова, СО Єрьоменко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 133-137, 2014
172014
Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів: монографія
ГМ Лисюк, НВ Верешко, АМ Чуйко
Харків: ХДУХТ, 2011
172011
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива
ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
92005
RESEARCH OF QUALITY OF YEAST-LEAVENED DOUGH PRODUCTS AND SHORTBREAD USING CRYOPOWDERS MADE OF HERBAL RAW MATERIALS.
A Chuiko, M Chuiko, O Orlova, S Eremenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (12), 2014
72014
Товарознавча характеристика печива різних вітчизняних виробників
ММ Чуйко
Молодий вчений, 67-70, 2017
52017
Інноваційні підходи до розробки та виведення на ринок борошняних виробів функціонального призначення
ММ Чуйко, АМ Чуйко
Економіка та суспільство, 2021
42021
Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктів
ВМ Михайлов, ММ Чуйко, АМ Чуйко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
42014
Использование пищевого костного полуфабриката (ПКП) в технологии макаронных изделий
НВ Верешко, НП Головко, АН Чуйко, МН Чуйко
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових …, 2003
42003
Дослідження вітчизняного ринку макаронних виробів і виявлення споживчих переваг, що визначають ситуацію на ринку
МП Головко, ММ Чуйко
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 577-584, 2010
32010
Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості
ММ Чуйко, АМ Чуйко
Стандартизація, сертифікація, якість, 33-42, 2019
22019
Розробка борошняної і кондитерської продукції лікувально-профілактичного призначення
АМ Чуйко, ММ Чуйко, МВ Дриль, АІ Шейка
Молодий вчений, 15-18, 2014
22014
Розробка борошняної і кондитерської продукції лікувально-профілактичного призначення
ЧММ Чуйко А..М., ША В., Дриль М.І.
Молодий вчений, 15-18, 2014
22014
Концептуальні підходи до розробки борошняної продукції лікувально-профілактичного призначення
АМ Чуйко, ММ Чуйко, ОС Ноздрачова, АО Гаряга
Молодий вчений, 19-22, 2014
22014
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
МП Головко, АО Пак, ММ Чуйко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
22011
Обґрунтування вибору раціональної концентрації напівфабрикату кісткового харчового в технології макаронних виробів
МП Головко, ММ Чуйко, НВ Верешко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
2*2008
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на стан вологи в прісному тісті
ММ Чуйко, МП Головко, ОГ Дьяков
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
2*2007
Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
ММ Чуйко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
12018
Розробка методологічних підходів та ефективних принципів позиціонування інноваційних функціональних харчових продуктів на вітчизняному ринку
АМ Чуйко, ММ Чуйко
12016
Розробка нових конкурентоспроможних послуг у готельно-ресторанних комплексах
АМ Чуйко, ММ Чуйко, ЄІ Асауленко
Молодий вчений, 23-28, 2015
12015
Щодо ліквідності банківської системи україни
МО Долгальова, АМ Чуйко
Українська академія банківської справи Національного банку України, 2010
12010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20