Оксана Топчій
Оксана Топчій
Український інститут експертизи сортів рослин
Подтвержден адрес электронной почты в домене sops.gov.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Динаміка вмісту білка та числа падіння жита посівного озимого (Secale cereale L.) в розрізі грунтово-кліматичних зон в середньому за 2017-2019 рр.
ОВ Топчій, СО Ляшенко
Новітні агротехнології, 25-26, 2020
2020
Вивчення вміст жирнокислотного складу оліїолеїнового та лінолевого типу соняшнику однорічного (Helianthus annuus L.)
ОВ Топчій
Новітні агротехнології, 25, 2020
2020
Динаміка вмісту сирого протеїну та крохмалю в гібридах кукурудзи звичайної в розрізі грунтово-кліматичних зон
ОВ Топчій, АП Іваницька
Генетика та селекція сільськогосподарських культур - від молекули до сорту, 33, 2020
2020
PECULIARITIES OF THE LENTIL PRODUCTIVITY FORMATION UNDER THE USE OF NITROGEN-FIXING AND PHOSPHATE-MOBILIZING MICROORGANISMS
O Prysiazhniuk, S Slobodianiuk, O Topchii, H Sukhova, L Karpuk, ...
THE BULLETIN THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE RESPUBLIC OF KAZAKHSTAN …, 2020
2020
Оцінка адаптивного потенціалу сортів ріпаку ярого (Brassica napus L.) в різних ґрунтово-кліматичних зонах України
ЛМ Присяжнюк, ОВ Топчій, СГ Димитров, ЗБ Києнко, СО Черній
Plant Varieties Studying and Protection 16 (2), 144-153, 2020
2020
Якісні показники сортів картоплі залежно від впливу грунтово-кліматичних зон
ОВ Топчій, АП Іваницька
Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних …, 2020
2020
Зміна показників якості ріпаку ярого залежно від сорту та грунтово-кліматичної зони
ОВ Топчій, НП Щербиніна, АС Топчій
Новітні технології в рослинництві: традиції та сучасність, 132-134, 2020
2020
The influence of growing factors on the productivity measure of soybean (Glycine max (L.) Merrill)
ОВ Топчій, ЛМ Присяжнюк, АП Іваницька, НП Щербиніна, ЗБ Києнко
Plant varieties studying and protection 16 (1), 48-59, 2020
2020
Біохімічні показники якості (вміст глюкозинолатів, ерукової кислоти, олії та сирого протеїну) сортів ріпаку ярого в середньому за 2016-2019 рр.
ОВ Топчій, НП Щербиніна
Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур, 103, 2020
2020
Вміст сирого протеїну в зеленій масі сортів люпину білого, жовтого та вузьколистого в розрізі ґрунтово-кліматичних зон
ОВ Топчій, АП Іваницька
Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур …, 2020
2020
Спосіб вирощування сочевиці
ОІ Присяжнюк, ОВ Топчій
2019
DIFFERENTIATION OF MAIZE LINES WITH HIGH CONTENT OF CAROTENOIDS USING PROTEIN AND DNA MARKERS
L PRYSIAZHNIUK, Y HONCHAROV, Y SHYTIKOVA, O TOPCHII, ...
Agrofor 4 (3), 2019
2019
Аналіз сортів ріпаку ярого (Brassica napus L. var. oleifera), представлених у Державному реєстрі сортів рослин України
СГ Димитров, ОВ Топчій, ЗБ Києнко
Plant varieties studying and protection 15 (3), 313-319, 2019
2019
Analysis of spring rapeseed varieties (Brassica napus L. var. oleifera) presented in the State Register of Plant Varieties of Ukraine
СГ Димитров, ОВ Топчій, ЗБ Києнко
Plant varieties studying and protection 15 (3), 313-319, 2019
2019
Визначення молекулярно-генетичного поліморфізму сільськогосподарських культур за допомогою SSR маркерів
ЛМ Присяжнюк, СО Ткачик, ЮВ Шитікова, ОВ Піскова, ІО Діхтяр, ...
Вінниця: ФОП Корзун Д.Ю., 2019
2019
Зміна урожайності, маси 1000 насінин та вмісту сирого протеїну в сортах гороху посівного впродовж 2014-2018 рр.
ОВ Топчій, СЛ Чухлєб
Генетика та селекція сільськогосподарських культур - від молекули до сорту …, 2019
2019
Фотосинтетична активність рослин сочевиці залежно від впливу мікродобрив, регуляторів росту та строків сівби
ОВ Топчій
Підвищення ефективності селекції та рослинництва у сучасних умовах, 318-320, 2019
2019
Класифікатор показників якості ботанічних таксонів, сорти яких проходять експертизу на придатність до поширення
ЗБ Києнко, ТМ Хоменко, ЛМ Присяжнюк, ІО Діхтяр, СГ Димитров, ...
Вінниця: ФОП Корзун Д.Ю., 2019
2019
Вміст олії та сирого протеїну в сортах ріпаку ярого та озимого в розрізі ґрунтово-кліматичних зон
ОВ Топчій, НП Щербиніна
"Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку», 150-152, 2019
2019
Вміст сирого протеїну в зразках зеленої маси залежно від ґрунтово-кліматичної зони вирощування
ОВ Топчій, АП Іваницька
"Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку», 148-150, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20