Подписаться
Наталія Мряченко (Сороколат)
Наталія Мряченко (Сороколат)
Харківський державний університет харчування та торгівлі, кафедра технології харчування
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження впливу технологічнихчинників на властивості піни
СЛ Юрченко, НВ Сороколат
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
Study of technological factors impact on the viscosity of Wheat starch-Tween 20 (E432) system
N Mriachenko, S Iurchenko
Ukrainian food journal, 93-102, 2017
12017
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch
N Мriachenko, S Iurchenko, T Cheremska
Харчова наука і технологія, 54-59, 2016
12016
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ФАКТОРОВ НА ПЕНООБРАЗУЮЩУЮ СПОСОБНОСТЬ И СТОЙКОСТЬ ПЕНЫ СИСТЕМЫ" ПШЕНИЧНЫЙ КРАХМАЛ-ТВИН 20"
НВ Мряченко
Технические науки и технологии, 209-218, 2017
2017
Дослідження впливу технологічних факторів на піноутворюючу здатність та стійкість піни системи «пшеничний крохмаль-Твін 20»
НВ Мряченко, СЛ Юрченко
Технічні науки та технології, 209-218, 2017
2017
Вплив поверхнево-активних речовин на процес клейстеризації пшеничного крохмалю
НВ Мряченко, СЛ Юрченко
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Маркетингові інструменти просування нового виду десертів
ОВ Жегус, СЛ Юрченко, НВ Мряченко, ІА Ліпісвіцька
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб …, 2016
2016
Технологія мусів промислового виробництва
НВ Мряченко, СЛ Юрченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
2016
Перспективи використання пшеничного крохмалю в технології мусів
НВ Мряченко
Харків: ХДУХТ, 2015
2015
Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерів
НВ Сороколат, СЛ Юрченко
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
ВИВЧЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИНІВ ПІНОУТВОРЮВАЧІВ
НВ Сороколат
П3. 8, 165, 2014
2014
Вивчення властивостей розчинів піноутворювачів
СЛ Юрченко, НВ Сороколат
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 65-72, 2014
2014
Изучение свойств РАСТВОРОВ пенообразователей
СЛ Юрченко, НВ Сороколат
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 14 (1), 65-72, 2014
2014
Дослідження піноут-ворюючої здатності та стійкості піни розчинів пар
НВ Сороколат
Харків: ХДУХТ, 2013
2013
Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса
ЮМ Горяний, НВ Сороколат
ХДУХТ, 2013
2013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–15