Дослідження впливу технологічнихчинників на властивості піни СЛ Юрченко, НВ Сороколат Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 2 | 2013 |
Study of technological factors impact on the viscosity of Wheat starch-Tween 20 (E432) system N Mriachenko, S Iurchenko Ukrainian food journal, 93-102, 2017 | 1 | 2017 |
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch N Мriachenko, S Iurchenko, T Cheremska Харчова наука і технологія, 54-59, 2016 | 1 | 2016 |
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ФАКТОРОВ НА ПЕНООБРАЗУЮЩУЮ СПОСОБНОСТЬ И СТОЙКОСТЬ ПЕНЫ СИСТЕМЫ" ПШЕНИЧНЫЙ КРАХМАЛ-ТВИН 20" НВ Мряченко Технические науки и технологии, 209-218, 2017 | | 2017 |
Дослідження впливу технологічних факторів на піноутворюючу здатність та стійкість піни системи «пшеничний крохмаль-Твін 20» НВ Мряченко, СЛ Юрченко Технічні науки та технології, 209-218, 2017 | | 2017 |
Вплив поверхнево-активних речовин на процес клейстеризації пшеничного крохмалю НВ Мряченко, СЛ Юрченко Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Маркетингові інструменти просування нового виду десертів ОВ Жегус, СЛ Юрченко, НВ Мряченко, ІА Ліпісвіцька Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб …, 2016 | | 2016 |
Технологія мусів промислового виробництва НВ Мряченко, СЛ Юрченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | | 2016 |
Перспективи використання пшеничного крохмалю в технології мусів НВ Мряченко Харків: ХДУХТ, 2015 | | 2015 |
Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерів НВ Сороколат, СЛ Юрченко Харків: ХДУХТ, 2014 | | 2014 |
ВИВЧЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИНІВ ПІНОУТВОРЮВАЧІВ НВ Сороколат П3. 8, 165, 2014 | | 2014 |
Вивчення властивостей розчинів піноутворювачів СЛ Юрченко, НВ Сороколат Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 65-72, 2014 | | 2014 |
Изучение свойств РАСТВОРОВ пенообразователей СЛ Юрченко, НВ Сороколат Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 14 (1), 65-72, 2014 | | 2014 |
Дослідження піноут-ворюючої здатності та стійкості піни розчинів пар НВ Сороколат Харків: ХДУХТ, 2013 | | 2013 |
Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса ЮМ Горяний, НВ Сороколат ХДУХТ, 2013 | | 2013 |