Підписатись
Ольга Василівна Стиценко , Olha Stytsenko, https://orcid.org/0000-0003-4634-4135
Ольга Василівна Стиценко , Olha Stytsenko, https://orcid.org/0000-0003-4634-4135
Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Inkliuzyvnyj turyzm–investytsijna skladova ekonomiky rehionu.[Inclusive tourism is an investment component of the region's economy]
IS Kramarenko, LA Kozachenko, OV Stytsenko, KO Karabin
Ahrosvit.[Agroworld], 83-89, 2020
102020
Інклюзивний туризм – інвестиційна складова економіки регіону
КОК І.С. Крамаренко, Л.А. Козаченко, О.В. Стиценко
Агросвіт, 83–89, 2020
52020
Використання фруктових кріопорошків в галузі харчування
ОВ Стиценко
Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції «Наука та освіта без …, 2010
22010
Впровадження сучасних інформаційних технологій у сфері гостинності
СО В.
Матеріали V Міжвузівської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні …, 2020
2020
Перспективи розвитку сільського туризму: регіональні особливості
СО В.
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 100 …, 2020
2020
Локаворство як один із видів ресторанної тенденцій в Україні
ФД О.
Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні технології …, 2020
2020
Впровадження інноваційних технологій для підприємств ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги
ОВ Стиценко
Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні технології …, 2020
2020
Еvent-менеджмент як інструмент маркетингової комунікації для ресторанного господарства
ОВ Стиценко
Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною …, 2019
2019
Гостинність як технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування
ОВ Стиценко
Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології …, 2019
2019
Впровадження софротерапії на підприємствах гостинності як інноваційного продукту готельного господарства
ОВ Стиценко
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів …, 2019
2019
Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
ОВ Стиценко
Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології …, 2018
2018
Теорія ігор як метод управління конкурентоспроможності підприємств сфери гостинності
ОВ Стиценко
Матеріали ІІІ Міжвузівської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні …, 2018
2018
Застосування системи стандартів «Hotelstars Union» у діяльність готельних підприємств
ОВ Стиценко
Матеріали ІV Круглого столу «Стан та перспективи розвитку туризму та …, 2018
2018
Ребрендинг як інструмент маркетингової політики підприємств ресторанного господарства
ОВ Стиценко
Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною …, 2018
2018
Інноваційні технології у соціокультурному просторі ресторанного бізнесу
ОВ Стиценко
Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та …, 2017
2017
Проблеми впровадження міжнародних стандартів якості у діяльність підприємств готельного господарства
ОВС Є.В. Кулінська
Збірник наукових праць Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку …, 2017
2017
Інновації в сфері готельно-ресторанного господарства
ОВС Т.В. Ржепушевська
Збірник наукових праць Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку …, 2017
2017
Футуристичний маркетинг як інструмент забезпечення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства
ОВ Стиценко
Матеріали ІІІ Інтернет-конференції «Актуальні проблеми економіки та фінансів …, 2017
2017
Дистанційне навчання як прогресивна форма підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
ОВ Стиценко
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з …, 2017
2017
Гастрономія та гостинність української кухні
ОВ Стиценко
Матеріали ІІІ Регіонального Круглого столу-вебінару «Стан та перспективи …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20