Inkliuzyvnyj turyzm–investytsijna skladova ekonomiky rehionu.[Inclusive tourism is an investment component of the region's economy] IS Kramarenko, LA Kozachenko, OV Stytsenko, KO Karabin Ahrosvit.[Agroworld], 83-89, 2020 | 10 | 2020 |
Інклюзивний туризм – інвестиційна складова економіки регіону КОК І.С. Крамаренко, Л.А. Козаченко, О.В. Стиценко Агросвіт, 83–89, 2020 | 5 | 2020 |
Використання фруктових кріопорошків в галузі харчування ОВ Стиценко Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції «Наука та освіта без …, 2010 | 2 | 2010 |
Впровадження сучасних інформаційних технологій у сфері гостинності СО В. Матеріали V Міжвузівської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні …, 2020 | | 2020 |
Перспективи розвитку сільського туризму: регіональні особливості СО В. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 100 …, 2020 | | 2020 |
Локаворство як один із видів ресторанної тенденцій в Україні ФД О. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні технології …, 2020 | | 2020 |
Впровадження інноваційних технологій для підприємств ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги ОВ Стиценко Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні технології …, 2020 | | 2020 |
Еvent-менеджмент як інструмент маркетингової комунікації для ресторанного господарства ОВ Стиценко Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною …, 2019 | | 2019 |
Гостинність як технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування ОВ Стиценко Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології …, 2019 | | 2019 |
Впровадження софротерапії на підприємствах гостинності як інноваційного продукту готельного господарства ОВ Стиценко Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів …, 2019 | | 2019 |
Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства ОВ Стиценко Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології …, 2018 | | 2018 |
Теорія ігор як метод управління конкурентоспроможності підприємств сфери гостинності ОВ Стиценко Матеріали ІІІ Міжвузівської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні …, 2018 | | 2018 |
Застосування системи стандартів «Hotelstars Union» у діяльність готельних підприємств ОВ Стиценко Матеріали ІV Круглого столу «Стан та перспективи розвитку туризму та …, 2018 | | 2018 |
Ребрендинг як інструмент маркетингової політики підприємств ресторанного господарства ОВ Стиценко Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною …, 2018 | | 2018 |
Інноваційні технології у соціокультурному просторі ресторанного бізнесу ОВ Стиценко Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та …, 2017 | | 2017 |
Проблеми впровадження міжнародних стандартів якості у діяльність підприємств готельного господарства ОВС Є.В. Кулінська Збірник наукових праць Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку …, 2017 | | 2017 |
Інновації в сфері готельно-ресторанного господарства ОВС Т.В. Ржепушевська Збірник наукових праць Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку …, 2017 | | 2017 |
Футуристичний маркетинг як інструмент забезпечення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства ОВ Стиценко Матеріали ІІІ Інтернет-конференції «Актуальні проблеми економіки та фінансів …, 2017 | | 2017 |
Дистанційне навчання як прогресивна форма підготовки фахівців готельно-ресторанної справи ОВ Стиценко Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з …, 2017 | | 2017 |
Гастрономія та гостинність української кухні ОВ Стиценко Матеріали ІІІ Регіонального Круглого столу-вебінару «Стан та перспективи …, 2017 | | 2017 |