Подписаться
Катерина Зайченко
Катерина Зайченко
Другие именаKateryna Zaichenko
доцент кафедри підприємництва і торгівлі, Національний університет "Одеська політехніка"
Подтвержден адрес электронной почты в домене op.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Food enterprises innovative activity organizing.
T Horodetska, K Ivanchuk, L Niekrasova, L Semerun, K Zaychenko
132019
Страховий ринок України: сучасний стан та перспективи розвитку
КС Зайченко, ВМ Дзюбенко
Приазовський економічний вісник, 270-276, 2019
132019
Економічна безпека підприємства: сутність та роль
КС Зайченко, НІ Діма
Ефективна економіка, 2021
102021
Economic security of the enterprise: essence and role
KS Zaichenko, NI Dima
Efficient economy, 2021
82021
Методи та моделі формування організаційної структури інноваційно-активного малого підприємства: сутність та практичне значення
КС Зайченко
Економіка та держава, 135-140, 2019
7*2019
Evaluation of informational provision quality of food industry enterprises flexibility management
L Frolova, K Ivanchuk, T Nosova, T Horodetska, K Zaychenko
Consulting & Training Centre KEY, 2023
6*2023
Innovative development of small industrial enterprise in conditions of informatization of economy: organizational component [monograph]
KS Zaichenko, SV Filyppova
4*2019
Ринок фрілансу в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку
КС Зайченко
Ефективна економіка, 2017
42017
Сучасні організаційні структури управління інноваційно-активними малими підприємствами
КС Зайченко, НМ Дащенко
Економіка. Менеджмент. Бізнес, 2014
42014
Організаційна структура управління як інструмент досягнення інноваційних цілей машинобудівного підприємства
КС Зайченко
Видавництво УжНУ" Говерла", 2013
22013
Інноваційна діяльність машинобудування України: сучасний стан та перспективи розвитку
КС Зайченко
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2013
22013
Сучасний стан та тенденції розвитку ринку алкогольних напоїв в Україні
КС Зайченко, АП Болховська
Економіка, управління та адміністрування, 101-109, 2023
12023
OPTIMIZATION OF CASH FLOWS AT THE ENTERPRISE
K Zaichenko, O Probnyak
ГРААЛЬ НАУКИ, 81-83, 2021
12021
Аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України
КС Зайченко, ВВ Шацков
Економічний журнал Одеського політехнічного університету, 2018
12018
Когнітивна установка студентів на навчання: сутність, труднощі, техніка створення
КС Зайченко
Педагогічна майстерність викладача вищої школи, 62, 0
1
УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР
К Зайченко, Ю Реклізон
Економіка та суспільство, 2024
2024
Freelance as the main trend in doing business in the food industry
L Frolova, T Gorodetska, K Ivanchuk, K Zaychenko, T Nosova
Consulting & Training Centre KEY, 2023
2023
ЕКОЛОГІЗАЦІЯ БІЗНЕСУ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЙОГО БЕЗПЕКИ
К Зайченко, А Болховська
Економіка та суспільство, 2021
2021
Аналіз конкурентного середовища підприємств в сучасних економічних умовах
ОО Проноза, АА Проноза, КС Зайченко, ЕС Зайченко
Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі: тези доп. 56-ої наук …, 2021
2021
ПРИБУТОК ПІДПРИЄМСТВА: СУТНІСТЬ ТА ФАКТОРИ ВПЛИВУ
К Зайченко, Г Сімова
EAN 9786177843497, 206, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20