Сучасні інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі КС Федосова, ЛМ Тележенко | 60 | 2010 |
New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countries HS Costa, TG Albuquerque, A Sanches‐Silva, E Vasilopoulou, ... Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (14), 3524-3534, 2013 | 34 | 2013 |
Traditional foods from the Black Sea region as a potential source of minerals TG Albuquerque, HS Costa, A Sanches‐Silva, M Santos, A Trichopoulou, ... Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (14), 3535-3544, 2013 | 27 | 2013 |
Cornelian cherry: an important local resource and promising health promoting fruit plant of the Black Sea area LF D'Antuono, A Kolesnov, K Fedosova, M Jorjadze, N Boyko, M Mudryk, ... X International Symposium on Vaccinium and Other Superfruits 1017, 299-307, 2012 | 10 | 2012 |
ANTI-CRISIS DESIGN FOR OPERATIONAL MANAGEMENT OF THE RESTAURANT BUSINESS IN UKRAINE. D Kharenko, K Fedosova, T Novichkova, A Minieiev Technology Audit & Production Reserves 2, 2024 | 3 | 2024 |
Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі в період пандемії Covid-19 К Федосова Економіка та суспільство, 2022 | 3 | 2022 |
Development of an effective restaurant menu. Research and recommendations K Fedosova Technology audit and production reserves 1 (4/63), 32-35, 2022 | 3 | 2022 |
Дослідження впливу дизайну та презентації ресторанних страв на споживачів К Федосова Економіка та суспільство, 2021 | 3 | 2021 |
Cornelian cherry (dogwood) in south of Ukraine K Fedosova, FDA Luigi Харчова наука і технологія, 60-64, 2012 | 3 | 2012 |
Розробка технології консервування водяного горіха КС Федосова ОНАХТ, 2005 | 3 | 2005 |
Primitive wheat (polba) in Ukraine К Fedosova, L Kaprelyants Харчова наука і технологія, 60-63, 2012 | 2 | 2012 |
Сучасні системи автоматизації управління в готельно-ресторанному бізнесі України КС Федосова Економіка харчової промисловості, 41-50, 2010 | 2 | 2010 |
Growing and properties of Yalta onion–case study K Fedosova, FD Luigi Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 54-58, 2012 | 1 | 2012 |
Wild berries in Ukraine G Khomich, L Kaprelyants, K Fedosova Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-11, 2012 | 1 | 2012 |
Langual indexing of Ukrainian traditional foods K Fedosova, L Kaprelyanc Харчова наука і технологія, 9-13, 2012 | 1 | 2012 |
The use of Artificial Intelligence in the restaurant business K Fedosova, A Katunian Turystyka i Rozwój Regionalny, 43-54, 2024 | | 2024 |
H. 6 Ukrainian tea habits and traditions K Fedosova, M Malyhin Tea Cultures of Europe: Heritage and Hospitality: Arts & Venues| Teaware …, 2024 | | 2024 |
Підготовка фахівців у сфері ресторанного консалтингу з використанням інформаційно-коммунікаційних технологій на базі кафедри готельно-ресторанного бізнесу КС Федосова | | 2021 |
Моніторінг гастрономічного бренду Одеси ДО Харенко, КС Федосова | | 2020 |
Branding the city of Odessa as a sustainable touristic destination OG Chmura, NS Sorokina, KS Fedosova TES, 2018 | | 2018 |