Подписаться
Катерина Сергіївна Федосова (Kateryna Fedosova)
Катерина Сергіївна Федосова (Kateryna Fedosova)
Ph.D., Associate Professor, Hotel-Restaurant Business, Odessa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сучасні інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі
КС Федосова, ЛМ Тележенко
602010
New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countries
HS Costa, TG Albuquerque, A Sanches‐Silva, E Vasilopoulou, ...
Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (14), 3524-3534, 2013
342013
Traditional foods from the Black Sea region as a potential source of minerals
TG Albuquerque, HS Costa, A Sanches‐Silva, M Santos, A Trichopoulou, ...
Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (14), 3535-3544, 2013
272013
Cornelian cherry: an important local resource and promising health promoting fruit plant of the Black Sea area
LF D'Antuono, A Kolesnov, K Fedosova, M Jorjadze, N Boyko, M Mudryk, ...
X International Symposium on Vaccinium and Other Superfruits 1017, 299-307, 2012
102012
ANTI-CRISIS DESIGN FOR OPERATIONAL MANAGEMENT OF THE RESTAURANT BUSINESS IN UKRAINE.
D Kharenko, K Fedosova, T Novichkova, A Minieiev
Technology Audit & Production Reserves 2, 2024
32024
Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі в період пандемії Covid-19
К Федосова
Економіка та суспільство, 2022
32022
Development of an effective restaurant menu. Research and recommendations
K Fedosova
Technology audit and production reserves 1 (4/63), 32-35, 2022
32022
Дослідження впливу дизайну та презентації ресторанних страв на споживачів
К Федосова
Економіка та суспільство, 2021
32021
Cornelian cherry (dogwood) in south of Ukraine
K Fedosova, FDA Luigi
Харчова наука і технологія, 60-64, 2012
32012
Розробка технології консервування водяного горіха
КС Федосова
ОНАХТ, 2005
32005
Primitive wheat (polba) in Ukraine
К Fedosova, L Kaprelyants
Харчова наука і технологія, 60-63, 2012
22012
Сучасні системи автоматизації управління в готельно-ресторанному бізнесі України
КС Федосова
Економіка харчової промисловості, 41-50, 2010
22010
Growing and properties of Yalta onion–case study
K Fedosova, FD Luigi
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 54-58, 2012
12012
Wild berries in Ukraine
G Khomich, L Kaprelyants, K Fedosova
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-11, 2012
12012
Langual indexing of Ukrainian traditional foods
K Fedosova, L Kaprelyanc
Харчова наука і технологія, 9-13, 2012
12012
The use of Artificial Intelligence in the restaurant business
K Fedosova, A Katunian
Turystyka i Rozwój Regionalny, 43-54, 2024
2024
H. 6 Ukrainian tea habits and traditions
K Fedosova, M Malyhin
Tea Cultures of Europe: Heritage and Hospitality: Arts & Venues| Teaware …, 2024
2024
Підготовка фахівців у сфері ресторанного консалтингу з використанням інформаційно-коммунікаційних технологій на базі кафедри готельно-ресторанного бізнесу
КС Федосова
2021
Моніторінг гастрономічного бренду Одеси
ДО Харенко, КС Федосова
2020
Branding the city of Odessa as a sustainable touristic destination
OG Chmura, NS Sorokina, KS Fedosova
TES, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20