Елена Александровна Килименчук
Елена Александровна Килименчук
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Масло амаранту – стимулятор росту лактобацил
ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова, ОД Журлова
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-153, 2014
42014
Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини
ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова
Зернові продукти і комбікорми, 15-17, 2014
32014
Энзиматическая экстракция фенольных антиоксидантов из вторичных продуктов переработки зерна
ЕА Килименчук, ЛВ Капрельянц, ЕД Журлова
Зернові продукти і комбікорми, 15-17, 2013
3*2013
Ферментативная трансформация нетрадиционных растительных отходов в белковые кормовые добавки
ЕА Килименчук, ТА Величко, ОВ Дышкантюк
Наукові праці ОНАХТ 2 (34), 182-186, 2008
3*2008
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц
Одеса: Друк, 2006
32006
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
22016
Современные подходы к диагностике доброкачественных опухолей яичников. Обзор
АЛ Александров
ОНМедУ, 2007
22007
Біотехнологія одержання біологічно активних речовин на основі рослинної сировини
ОО Килименчук, ТО Величко
Наукові праці ОДАХТ, 68-71, 2001
2*2001
Застосування олії амаранту при вирощуванні Lactobacillus plantarum
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Scientific Works, 2015
12015
Глюкуроноксилан нетрадиционных растительных отходов
ЕА Килименчук, ТА Величко
Наукові праці ОНАХТ 2 (40), 168-173, 2011
12011
Вплив функціональної активності слинних залоз на адаптацію до змінних зубних протезів
ОО Килименчук, ЮГ Романова
Одесский медицинский журнал, 61-63, 2007
1*2007
Ферментативний синтез фруктоолігосахаридів
ОО Килименчук, ЮВ Болденко, ЛВ Капрельянц
Харчова і переробна промисловість, 1999
1*1999
Дослідження окремих біотехнологічних аспектів процесу бродіння пшеничного тіста
ОО Килименчук, ТО Велічко
2018
Молекулярний дізайн фосфоліпідних нанокапсул контрольованої доставки ферментів
ДЯ Вінкерт, ЛВ Капрельянц, ОО Килименчук, ТО Велічко, НО Швець
2017
Дослідження фізіологічних особливостей дріжджів Saccharomyces cerevisiae у процесі бродіння пшеничного тіста з додаванням олії амаранту
ОО Килименчук, ТО Величко
Тези доповідей XV з'їзду Товариства мікробіологів України ім. С. М …, 2017
2017
Мікробіологія харчових виробництв
ЯБ Паулина, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ЛВ Капрельянц, ...
2016
Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення
ЄГЙ Килименчук Олена Олександрівна,Охотська Марія Ігорівна
Харчова наука і технологія 9 (3), 14-18, 2015
2015
Определение нитратов в овощных культурах
ЕА Килименчук, ТА Величко
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 2015
2015
Содержание нитратов в сезонных овощах
ЕА Килименчук, АВ Гуржий, ВВ Докиенко, НА Дикая, ТА Величко
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 163-167, 2014
2014
Ферментативная экстракция антиоксидантов из вторичных продуктов переработки зерна
ЕА Килименчук, ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц
Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 2013
2013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20