Ionic equilibria in microheterogeneous systems Protolytic behaviour of indicator dyes in mixed phosphatidylcholine–diphosphatidylglycerol liposomes GP Gorbenko, NO Mchedlov-Petrossyan, TA Chernaya Journal of the Chemical Society, Faraday Transactions 94 (15), 2117-2125, 1998 | 53 | 1998 |
Association of indopolymethine cyanine cations with anions of sulfonephthalein and xanthene dyes in water SA Shapovalov, VL Koval, TA Chernaya, AY Pereverzev, NA Derevyanko, ... Journal of the Brazilian Chemical Society 16, 232-240, 2005 | 52 | 2005 |
Ионные равновесия индикаторов в мицеллярных средах НО Мчедлов-Петросян, МИ Рубцов, ЛЛ Лукацкая, ТА Черная, ... Докл. АН СССР 299 (4), 921, 1988 | 13 | 1988 |
Ionization and tautomerism of oxyxanthene dyes in water-dioxane mixtures NO Mchedlov-Petrosyan, TA Chernaya, A PEREVERZEV Journal of analytical chemistry (New York, NY) 47 (4), 435-438, 1992 | 9 | 1992 |
ВЛИЯНИЕ ИОНОГЕННЫХ ПОВЕРХНОСТНО-АКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ НА ИОННЫЕ АССОЦИАТЫ ТЕТРАБРОМФЕНИЛФЛУОРОНА СА Шаповалов, ЕС Гладков, ТА Черная Журнал прикладной химии 77 (6), 981-984, 2004 | 7 | 2004 |
Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ТО Чорна Товарознавчий вісник, 252-257, 2013 | 6 | 2013 |
Ассоциация катиона индотрикарбоцианина с бенгальским розовым Б в водном растворе СА Шаповалов, ТА Черная, ВЛ Коваль, НО Мчедлов-Петросян Харьковский национальный университет, 1999 | 6 | 1999 |
Ассоциация родаминовых катионов с тетрафенилборат-анионом в водных растворах СА Шаповалов, ТА Черная, ВГ Беляев, НО Мчедлов-Петросян Вестник Харьковского университета 420, 256-258, 1998 | 6 | 1998 |
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива ТО Чорна, ДО Тютюнник Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 4 | 2011 |
Influence of ionic surfactants on tetrabromophenylfluorone ionic associates SA Shapovalov, ES Gladkov, TA Chernaya Russian journal of applied chemistry 77, 968-971, 2004 | 4 | 2004 |
Різнорідна асоціація за участю іонів ксантенових барвників у водних розчинах ТО Чорна спец. 02.00. 04 “Фізична хімія”/ТО Чорна, 2005 | 3 | 2005 |
Товарознавче експертне дослідження якості та безпечності майонезів низькокалорійних представлених на споживчому ринку України.[Електронний ресурс] ТО Чорна, ВВ Бондаренко Режим доступу: https://sworld. com. ua/simpoz7/51. pdf, 0 | 3 | |
Безпечність продуктів харчування–умова СОТ ЯО Бачинська, ТО Чорна, ДА Янушкевич Товарознавчий вісник: зб. наук. пр. Луц. нац. техн. ун-ту.–Луцьк: ЛНТУ, 43-44, 2009 | 2 | 2009 |
Dissimilar association of rhodamines cations in aqueous solutions: Influence of structure of cation on strength of associates SA Shapovalov, VI Larin, ES Gladkov, TA Chernaya Украинский химический журнал 70 (3-4), 84-87, 2004 | 2 | 2004 |
Аналіз ринку та попиту шоколаду в україні ЛЮ Шубіна, ТО Чорна, АО Куранда Trends in the scientific development 2, 414, 2021 | 1 | 2021 |
Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ТО Чорна, ОІ Істоміна Стандартизація. Сертифікація. Якість, 43-52, 2019 | 1 | 2019 |
Товарознавча експертна оцінка показників якості та безпечності кремів дитячих іноземних та вітчизняних виробників. Ч Тетяна «СОВРЕМЕННЫЕ ПРОБЛЕМЫ И ПУТИ ИХ РЕШЕНИЯ В НАУКЕ, ТРАНСПОРТЕ, ПРОИЗВОДСТВЕ …, 2016 | 1 | 2016 |
Удосконалення національної системи стандартизації на продукти харчування ДА Янушкевич, ТО Чорна Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 225-228, 2009 | 1 | 2009 |
2.3. ФОРМУВАННЯ ІНТЕГРОВАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ МЕХАНІЗМІВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ МИТНО-БЕЗПЕКОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТО Чорна Рекомендоване до видання рішенням вченої ради Української інженерно …, 2023 | | 2023 |
Кваліметрична модель оцінки якості та безпечності товарів Т Чорна, Л Шубіна, О Доманова Traektoriâ Nauki= Path of Science 6 (4), 2001-2006, 2020 | | 2020 |