Подписаться
Тарасенко   Віра   Григорівна / Vira Tarasenko (ORCID 0000-0002-0275-0281)
Тарасенко Віра Григорівна / Vira Tarasenko (ORCID 0000-0002-0275-0281)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного / Dmytro Motornyi Tavria
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні
ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
112017
Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси: підручник, книга 2
ВС Бойко, КО Самойчук, КО Самойчук, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
102019
Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1
ВС Бойко, КО Самойчук, КО Самойчук, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
72019
Дослідження процесу гранулювання овочевих відходів за допомогою прес-гранулятора з плоскою матрицею
ОО Червоткіна, АА Червоткина, МІ Стручаєв, НИ Стручаев, ...
Мелітополь: ТДАТУ, 2021
62021
Формування заморожених соків
МІ Стручаєв, НП Загорко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2018
62018
Исследование процесса замораживания тыквенных овощей
ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко
Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции: Сборник …, 2019
42019
Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів
ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (2), 130-136, 2019
42019
Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник
КО Самойчук, КО Самойчук, ОГ Скляр, АГ Скляр, СВ Кюрчев, ...
Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2019
42019
Vacuum cooling technology for pre-cooling of cherry fruits
O Lomeiko, L Yefimenko, V Tarasenko
Modern Development Paths of Agricultural Production, 281-288, 2019
42019
Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
42017
Обоснование толщины подмороженного слоя кусочков кабачков и тыквы в процессе подготовки к длительному хранению в замороженном виде
ВФ Ялпачик, ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, НИ Стручаев, ВГ Тарасенко, ...
42008
Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування та тривалості зберігання
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
42007
Обоснование размеров кусочков тыквы и кабачков при замораживании
ВФ Ялпачик, КН Стручаев, ВГ Тарасенко
Праці Таврійської державної агротехнічної академії : наук. фах. видання 4 …, 2007
42007
Використання в'яжучих речовин при виробництві гранульованих овочів
ОО Червоткіна, АА Червоткина, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко
ТДАТУ, 2020
32020
Виробництво аерованих заморожених продуктів
НП Загорко, МІ Стручаєв, ВГ Тарасенко
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;, 124-133, 2018
32018
Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання: автореферат дис. ... канд. техн. наук
ВГ Тарасенко
32015
Змінення властивостей плодів кабачків у прцесі заморожування і тривалого зберігання
ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах …, 2010
32010
Исследование адгезионных свойств кабачков
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Холодильна техніка і технологія, 58-60, 2007
32007
Дистанційне навчання як невід'ємний атрибут сучасного університету
ОО Червоткіна, АА Червоткина, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
ТДАТУ, 2021
22021
Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник
КО Самойчук, КО Самойчук, ВС Бойко, ВО Олексієнко, ВА Алексеенко, ...
Мелітополь: Видавничий будинок «ММД», 2020
22020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20