Тарасенко   Віра   Григорівна / Vira Tarasenko (ORCID 0000-0002-0275-0281)
Тарасенко Віра Григорівна / Vira Tarasenko (ORCID 0000-0002-0275-0281)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного / Dmytro Motornyi Tavria
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні
ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
102017
Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1
ВС Бойко, КО Самойчук, КО Самойчук, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
52019
Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування та тривалості зберігання
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
52007
Формування заморожених соків
МІ Стручаєв, НП Загорко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2018
42018
Обоснование толщины подмороженного слоя кусочков кабачков и тыквы в процессе подготовки к длительному хранению в замороженном виде
ВФ Ялпачик, ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, НИ Стручаев, ВГ Тарасенко, ...
42008
Обоснование размеров кусочков тыквы и кабачков при замораживании
ВФ Ялпачик, КН Стручаев, ВГ Тарасенко
Праці Таврійської державної агротехнічної академії : наук. фах. видання 4 …, 2007
42007
Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
32017
Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання: автореферат дис. ... канд. техн. наук
ВГ Тарасенко
32015
Исследование процесса замораживания тыквенных овощей
ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко
Минск: БГАТУ, 2019
22019
Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів
ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (2), 130-136, 2019
22019
Vacuum cooling technology for pre-cooling of cherry fruits
O Lomeiko, L Yefimenko, V Tarasenko
Modern Development Paths of Agricultural Production, 281-288, 2019
22019
Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products
A Tokar, L Matenchuk, Z Kharhenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Східно-Європейський …, 2018
22018
Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктів
ВС Бойко, ВГ Тарасенко, АМ Муравйов, АН Муравьев
Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове …, 2018
22018
Змінення властивостей плодів кабачків у прцесі заморожування і тривалого зберігання
ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах …, 2010
22010
Исследование адгезионных свойств кабачков
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Холодильна техніка і технологія, 58-60, 2007
22007
МЕТОДИКА І РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ АДГЕЗІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАБАЧКІВ І ГАРБУЗА
СВП ВФ Ялпачик, ВГ Тарасенко, ОЮ Михайленко
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020
12020
Експериментальне дослідження течії в’язко-пластичної рідини по каналу формувача при об’ємному друці
ВС Бойко, НП Загорко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (2), 110-116, 2019
12019
Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник
КО Самойчук, КО Самойчук, ОГ Скляр, АГ Скляр, СВ Кюрчев, ...
Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2019
12019
Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси: підручник, книга 2
ВС Бойко, КО Самойчук, КО Самойчук, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
12019
Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits
A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 56-62, 2018
12018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20