Управління туристичними дестинаціями НВ Корж, ДІ Басюк : підручник. Вінниця:«ПП «ТД Едельвейс і К», 2017. 322 с., 2021 | 180 | 2021 |
Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні ДІ Басюк Наукові праці Національного університету харчових технологій, 128-132, 2012 | 136 | 2012 |
Основи туризмології ДІ Басюк Навчально-методичний посібник, Кам’янець-Подільський, Аксіома, 2005 | 58 | 2005 |
Теоретико-методологічні основи управління розвитком винного туризму в Україні ДІ Басюк | 19 | 2015 |
Наукові основи стратегічного розвитку туристично-готельної галузі ДІ Басюк, МЮ Барна Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки …, 2018 | 16 | 2018 |
Науково-теоретичні основи розвитку винного туризму ДІ Басюк Географія та туризм, 28-37, 2012 | 15 | 2012 |
Кластерна модель як фактор підвищення конкурентоспроможності туристичного продукту міста Кам’янця-Подільського Д Басюк Економіст 10, 40-42, 2008 | 15 | 2008 |
Теоретичні та прикладні основи формування дестинацій винного туризму ДІ Басюк | 14 | 2014 |
Перспективи створення туристичнихкластерів на території Поділля ЛМ Кирилюк Геополитика и экогеодинамика регионов 10 (2), 580-584, 2014 | 14 | 2014 |
Дослідження ринку винного туризму в Україні ДІ Басюк, КС Бадещенкова Сборник научных трудов SWorld 37 (1), 48-56, 2014 | 14 | 2014 |
Економіка туризму: навчальний посібник ІВ Левицька, ДІ Басюк, АО Климчук, ГМ Тарасюк, ОС Москвічова Житомир: Державний університет «Житомирська політехніка, 2020 | 13 | 2020 |
Досвід країн Європейського Союзу щодо розвитку смарт-дестинацій ДІ Басюк, ПТЮ Cрібна СВ Ефективна економіка, 2019 | 13 | 2019 |
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики ДІ Басюк Едельвейс і К, 2017 | 13 | 2017 |
Особливості організації обслуговування в еко-готелях АІ Кравченко, ДІ Басюк | 12 | 2015 |
Значення туристичного іміджу для розвитку Закарпатської області СІ Уліганець, ДІ Басюк, ЛВ Мельник Географія та туризм, 162-172, 2013 | 11 | 2013 |
Трансформація туризму в Україні на принципах сталого розвитку: досвід європейських країн ДІ Басюк, ТЮ Примак, НВ Погуда Економіка та держава, 17-21, 2019 | 10 | 2019 |
Комплексний підхід до оцінки якості послуг готельних підприємств ДІ Басюк, ДО Мельник, МП Маршаленко Економіка та держава, 30-33, 2019 | 9 | 2019 |
Науково-теоретичні підходи до класифікації туристичних кластерів ДІ Басюк | 9 | 2011 |
Перспективи економічного розвитку Карпатського регіону з урахуванням ризиків катастрофічних паводків МА Хвесик, ЯВ Коваль, АВ Степаненко Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2008 | 7 | 2008 |
Збірник нормативних документів з питань регулювання туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: навч. посіб ДІ Басюк, ВС Заєць Кам’янець–Подільський: Абетка, 2005 | 7 | 2005 |