Подписаться
Олександр Дьяков
Олександр Дьяков
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
52012
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю
О Дьяков, С Белінська
Товари і ринки, 95-105, 2014
22014
SAFETY OF QUICK-FROZEN JUICES WITH PULP
OV Diakov, SO Belinska
Харчова наука і технологія Пищевая наука и технология, 0
2*
Мікробіологічна безпечність купажованих швидкозаморожених соків із м'якоттю
ОВ Дьяков
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих …, 2014
2014
Вплив заморожування на зміну кольору швидкозаморожених соків
ДОВ Белінська С.О.
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 71-73, 2013
2013
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю
О Дьяков, С Белінська
Товари і ринки, 84-93, 2013
2013
Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції
С Белінська, О Дьяков
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2013
2013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–7