Підписатись
Олександр Дьяков
Олександр Дьяков
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
52012
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю
О Дьяков, С Белінська
Товари і ринки, 95-105, 2014
22014
SAFETY OF QUICK-FROZEN JUICES WITH PULP
OV Diakov, SO Belinska
Харчова наука і технологія Пищевая наука и технология, 0
2*
Мікробіологічна безпечність купажованих швидкозаморожених соків із м'якоттю
ОВ Дьяков
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих …, 2014
2014
Вплив заморожування на зміну кольору швидкозаморожених соків
ДОВ Белінська С.О.
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 71-73, 2013
2013
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю
О Дьяков, С Белінська
Товари і ринки, 84-93, 2013
2013
Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції
С Белінська, О Дьяков
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–7