Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-39, 2016 | 8 | 2016 |
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process G Deynichenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, O Udovenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 52-60, 2017 | 5 | 2017 |
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi EUREKA: Life Sciences, 24-30, 2016 | 3 | 2016 |
Теоретичне моделювання процесу термічної обробки овочів під час їх очищення ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Технологический аудит и резервы производства, 57-65, 2016 | 3 | 2016 |
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна | 2 | 2011 |
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... | 1 | 2020 |
Elaboration of the research method for milk dispersion in the jet slot type homogenizer K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... | 1 | 2020 |
Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів. Монографія ГВ Дейниченко, ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, Д Дмитревський | 1 | 2015 |
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, Д Дмитревський Харків: ХДУХТ, 2013 | 1 | 2013 |
Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 217-222, 2010 | 1 | 2010 |
Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract G Deinychenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, О Omelchenko, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 106, 2020 | | 2020 |
RESEARCH METHOD OF REDUCING POLARIZATION LAYER AT ULTRAFILTRATION OF COTTAGE CHEESE WHEY G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, A Omelchenko, ... EUREKA: Life Sciences, 8-14, 2020 | | 2020 |
НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗМІЇВЩИНИ З УРАХУВАННЯМ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ, ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ ТА НАСЛІДКІВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19 B Дуб, Д Горєлков СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | | 2020 |
ТЕХНИКО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ПЕРЕРАБОТКИ СУБПРОДУКТОВ С ИЗГОТОВЛЕНИЕМ КОЛБАСНОЙ ПРОДУКЦИИ ДВ Горелков, ВМ Червоный, ВС Мироненко, МП Остахов Гродно: ГГАУ, 2020 | | 2020 |
DEVELOPMENT OF EQUIPMENT FOR PRODUCING PUREE PRODUCTS D Horielkov, D Dmytrevskyi Гродно: ГГАУ, 2020 | | 2020 |
Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення ДВ Горєлков, ДВ Горелков, ВС Мироненко, ВС Мироненко, ЛО Цвіркун, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2020 | | 2020 |
Дослідження ефективності використання відновленого ультразвуком молока під час виробництва сиру кисломолочного ВМ Червоний, ДВ Горєлков, ГМ Постнов, ОМ Постнова, КО Самойчук, ... ТДАТУ, 2020 | | 2020 |
Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення ВО Олексієнко, ВА Алексеенко, СВ Петриченко, СВ Петриченко, ... Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини ВГ Циб, ВГ Цыб, ДВ Горєлков Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Визначення раціональних параметрів процесу термічної обробки під час очищення топінамбура ГВ Дейниченко, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський, РС Лазуренко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (1), 2019 | | 2019 |