Горєлков Дмитро Вікторович/ Горелков Дмитрий Викторович/Horielkov Dmitro
Горєлков Дмитро Вікторович/ Горелков Дмитрий Викторович/Horielkov Dmitro
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-39, 2016
82016
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process
G Deynichenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, O Udovenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 52-60, 2017
52017
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
EUREKA: Life Sciences, 24-30, 2016
32016
Теоретичне моделювання процесу термічної обробки овочів під час їх очищення
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Технологический аудит и резервы производства, 57-65, 2016
32016
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності
ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна
22011
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
12020
Elaboration of the research method for milk dispersion in the jet slot type homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
12020
Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів. Монографія
ГВ Дейниченко, ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, Д Дмитревський
12015
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, Д Дмитревський
Харків: ХДУХТ, 2013
12013
Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 217-222, 2010
12010
Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract
G Deinychenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, О Omelchenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 106, 2020
2020
RESEARCH METHOD OF REDUCING POLARIZATION LAYER AT ULTRAFILTRATION OF COTTAGE CHEESE WHEY
G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, A Omelchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 8-14, 2020
2020
НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗМІЇВЩИНИ З УРАХУВАННЯМ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ, ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ ТА НАСЛІДКІВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19
B Дуб, Д Горєлков
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
ТЕХНИКО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ПЕРЕРАБОТКИ СУБПРОДУКТОВ С ИЗГОТОВЛЕНИЕМ КОЛБАСНОЙ ПРОДУКЦИИ
ДВ Горелков, ВМ Червоный, ВС Мироненко, МП Остахов
Гродно: ГГАУ, 2020
2020
DEVELOPMENT OF EQUIPMENT FOR PRODUCING PUREE PRODUCTS
D Horielkov, D Dmytrevskyi
Гродно: ГГАУ, 2020
2020
Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення
ДВ Горєлков, ДВ Горелков, ВС Мироненко, ВС Мироненко, ЛО Цвіркун, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2020
2020
Дослідження ефективності використання відновленого ультразвуком молока під час виробництва сиру кисломолочного
ВМ Червоний, ДВ Горєлков, ГМ Постнов, ОМ Постнова, КО Самойчук, ...
ТДАТУ, 2020
2020
Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення
ВО Олексієнко, ВА Алексеенко, СВ Петриченко, СВ Петриченко, ...
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини
ВГ Циб, ВГ Цыб, ДВ Горєлков
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Визначення раціональних параметрів процесу термічної обробки під час очищення топінамбура
ГВ Дейниченко, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський, РС Лазуренко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (1), 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20