Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020 | 14 | 2020 |
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... | 14 | 2020 |
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-39, 2016 | 7 | 2016 |
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process D Gregoriy, D Dmytro, C Vitalii, U Oleg, O Aleksandr, M Olga Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 52-60, 2017 | 6 | 2017 |
Research method of reducing polarization layer at ultrafiltration of cottage cheese whey G Deinychenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, О Omelchenko, ... EUREKA: Life Sciences,(4), 8-14, 2020 | 3 | 2020 |
Теоретичне моделювання процесу термічної обробки овочів під час їх очищення ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Технологический аудит и резервы производства 1 (1 (27)), 57-65, 2016 | 3 | 2016 |
Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, O Omelchenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 63-69, 2020 | 2 | 2020 |
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi EUREKA: Life Sciences, 24, 2016 | 2 | 2016 |
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна | 2 | 2011 |
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020 | 1 | 2020 |
Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів. Монографія ГВ Дейниченко, ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, Д Дмитревський | 1 | 2015 |
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 1 | 2013 |
Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 217-222, 2010 | 1 | 2010 |
ИНСТИТУЦИОНАЛЬНЫЕ АСПЕКТЫ ОРГАНИЗАЦИИ СИСТЕМЫ УЧЕТА И КОНТРОЛЯ ФЕРМЕРСКИХ ХОЗЯЙСТВ Е Пилипенко | | 2021 |
Efficiency determination of methods for eliminating the polarization layer in the process of membrane concentration of buttermilk О Omelchenko, G Deynichenko, V Guzenko, I Zolotukhina, D Dmytrevskyi, ... ScienceRise 4, 32-38, 2021 | | 2021 |
Determining the Influence of Membrane Treatment Process on the Quality Indicators of Beer О Omelchenko, G Deinychenko, V Guzenko, I Zolotukhina, D Dmytrevskyi, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021 | | 2021 |
Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку ТМ Дейнеко, ММ Вечер, ОП Шкляров, ВМ Тимчук, СФ Халін, ... Луганський національний аграрний університет, 2021 | | 2021 |
2.5. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНІЧНІ РІШЕННЯ РЕСУРСО-ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ВМ Червоний імені ВН Каразіна, 2021© Бабенко ВО, Білецька ЯО, Біловодська ОА, Варіпаєв …, 2021 | | 2021 |
ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ЗАКЛАДУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА З МОЖЛИВІСТЮ ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З ДИТЯЧИМ ЦЕРЕБРАЛЬНИМ ПАРАЛІЧЕМ ДВ Горєлков, АІ Машезова Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 159, 2021 | | 2021 |
РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ КУЛІНАРНИХ ЕКО-ВИРОБІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ДВ Горєлков, АВ Лукашова Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 132, 2021 | | 2021 |