Подписаться
Горєлков Дмитро Вікторович/ Горелков Дмитрий Викторович/Horielkov Dmitro
Горєлков Дмитро Вікторович/ Горелков Дмитрий Викторович/Horielkov Dmitro
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020
142020
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
142020
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-39, 2016
72016
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process
D Gregoriy, D Dmytro, C Vitalii, U Oleg, O Aleksandr, M Olga
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 52-60, 2017
62017
Research method of reducing polarization layer at ultrafiltration of cottage cheese whey
G Deinychenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, О Omelchenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 8-14, 2020
32020
Теоретичне моделювання процесу термічної обробки овочів під час їх очищення
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Технологический аудит и резервы производства 1 (1 (27)), 57-65, 2016
32016
Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract
G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, O Omelchenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 63-69, 2020
22020
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
EUREKA: Life Sciences, 24, 2016
22016
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності
ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна
22011
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020
12020
Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів. Монографія
ГВ Дейниченко, ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, Д Дмитревський
12015
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 217-222, 2010
12010
ИНСТИТУЦИОНАЛЬНЫЕ АСПЕКТЫ ОРГАНИЗАЦИИ СИСТЕМЫ УЧЕТА И КОНТРОЛЯ ФЕРМЕРСКИХ ХОЗЯЙСТВ
Е Пилипенко
2021
Efficiency determination of methods for eliminating the polarization layer in the process of membrane concentration of buttermilk
О Omelchenko, G Deynichenko, V Guzenko, I Zolotukhina, D Dmytrevskyi, ...
ScienceRise 4, 32-38, 2021
2021
Determining the Influence of Membrane Treatment Process on the Quality Indicators of Beer
О Omelchenko, G Deinychenko, V Guzenko, I Zolotukhina, D Dmytrevskyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
2021
Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку
ТМ Дейнеко, ММ Вечер, ОП Шкляров, ВМ Тимчук, СФ Халін, ...
Луганський національний аграрний університет, 2021
2021
2.5. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНІЧНІ РІШЕННЯ РЕСУРСО-ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ВМ Червоний
імені ВН Каразіна, 2021© Бабенко ВО, Білецька ЯО, Біловодська ОА, Варіпаєв …, 2021
2021
ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ЗАКЛАДУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА З МОЖЛИВІСТЮ ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З ДИТЯЧИМ ЦЕРЕБРАЛЬНИМ ПАРАЛІЧЕМ
ДВ Горєлков, АІ Машезова
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 159, 2021
2021
РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ КУЛІНАРНИХ ЕКО-ВИРОБІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ДВ Горєлков, АВ Лукашова
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 132, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20