Подписаться
Oksana Davydova http://orcid.org/0000-0003-3045-9464
Oksana Davydova http://orcid.org/0000-0003-3045-9464
Другие именаОксана Юріївна Давидова, Оксана Давыдова,
Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics, Харківський національний економічний
Подтвержден адрес электронной почты в домене hneu.net
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Factors of Development of International e-Commerce in the Context of Globalization
V Babenko, Z Kulczyk, I Perevozova, O Syniavska, O Davydova
CEUR Workshop Proceedings, 2019
182*2019
Factors of the development of international e-commerce under the conditions of globalization
V Babenko, Z Kulczyk, I Perevosova, O Syniavska, O Davydova
SHS Web of Conferences, 04016 (2019), M3E2, 2019
1822019
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Підручник
ОЮ Давидова
Вид-во Іванченка І.С., 494 с., 2024
108*2024
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендації
НВ Полстяна, ТП Кононенко, ОЮ Давидова
Харків: ХДУХТ, 2017
1052017
Формування системи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
ОЮ Давидова
Бізнес Інформ, 459-464, 2017
492017
Sustainable Development Of Enterprises With Digitalization Of The Economic Management
CH Davydova O., Kashchena N., Staverska T.
International Journal of Advanced Science and Technology, рр. 2370–2378, 2020
45*2020
Організація виробництва. Підручник
ВВ Прохорова, ОЮ Давидова
Харків: Іванченко ІС, 2018
432018
Osoblyvosti zastosuvannya innovatsiy u rozvytok turystychnoyi haluzi Ukrayiny.[Features of application of innovations in development of tourist branch of Ukraine]
O Davydova
Ekonomika 7 (172), 65-69, 2015
282015
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: концептуальний аспект
ОЮ Давидова
Бізнес Інформ, 139-144, 2018
272018
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика. Монографія
ОЮ Давидова
Харків: Видавець Іванченко ІС, 2018
272018
Economic activity of enterprises: methodical aspects of assessment
O Davydova, N Chebanova, N Kashchena, H Chmil, V Protsenko
222019
Концептуальні фактори розвитку готельно-ресторанної галузі України
ВЮЛ О.Ю. Давидова
Вісник Одеського національного університету. Економіка» 20 (Випуск 6), 32-36, 2016
222016
Організація в ресторанному господарстві (виробництво). Підручник
ОЮ Давидова, НВ Полстяна
Харків, Видавництво Іванченка І.С., 2017
182017
ІНФОРМАЦІЙНО-КОМПЮТЕРНІ ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ОЮ Давидова, НВ Полстяна
Комунальне господарство міст, 403-408, 2012
182012
Сучасний стан та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
ОЮ Давидова, ІМ Писаревський
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг 2 …, 2008
172008
Qualitative Substantiation of Strategic Decisions in the Field of Cost Management using the Methods of Economic Mathematical Modeling
N Havlovska, H Savina, O Davydova, S Savin, Y Rudnichenko, I Lisovskyi
TEM Journal, 959-971, 2019
142019
Дослідження факторів, що впливають на туристський попит в Україні
ОЮ Давидова, ІВ Халіна
Научно-технический сборник. Коммунальное хозяйство городов, 372-376, 2006
142006
ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ ЯК КРЕАТИВНА ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
ВВ Прохорова, ОЮ Давидова, ВМ Проценко
Вісник економіки транспорту і промисловості, 2018
122018
УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ЇХ ІННОВАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО РОЗВИТКУ
ОЮ Давидова
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 245-256, 2015
122015
Ресторанний менеджмент: підручник
ОЮ Давидова, АІ Усіна, ІВ Сегеда
Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова, 2014
122014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20