Вікуль Світлана,Vikul Svitlana, Викуль Светлана, С. И. Викуль
Вікуль Світлана,Vikul Svitlana, Викуль Светлана, С. И. Викуль
к.т.н., доцент ОНАХТ
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
Одеська національна академія харчових технологій, 2017
132017
Optimization of formulation composition of health whey–based beverage
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10 (79)), 49-57, 2016
102016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-57, 2016
102016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-57, 2016
102016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-57, 2016
102016
Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності
ІВ Мельнік, СІ Вікуль
Харчова наука і технологія. 3 (8), 39-42, 2009
72009
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky
NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016
52016
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
42018
Використання коренів солодки голої у виробництві молочних продуктів оздоровчого призначення
ВСІ Дідух Н.А.
Молочна промисловість 4 ((29)), 38-40, 2006
42006
Покращення лікувальних властивостей і біологічної активності пива шляхом внесення екстракту волоського горіха
СВ Омельчук, ІВ Мельник, СІ Вікуль
Харчова наука і технологія, 11-15, 2012
32012
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
22018
Обґрунтування рецептур дієтичних напоїв на основі сироватки
ОБ Чабанова, СІ Вікуль, СМ Бондар, ОФ Нєдова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-191, 2014
22014
РАЗРАБОТКА РЕЦЕПТУР БЕЛЫХ ВЕРМУТОВ С ПОВЫШЕННОЙ БИОЛОГИЧЕСКОЙ АКТИВНОСТЬЮ НА ОСНОВЕ ПРЯНО-АРОМАТИЧЕСКОГО СЫРЬЯ ВЕРМУТОВ" МАРЕНГО"
ИВ Мельник, СИ Викуль, ЕО Викуль
Виноградарство и виноделие 41 (2), 97-100, 2011
22011
Використання молочних екстрактів коренів ехінацеї пурпурної та солодки голої у виробництві молочних продуктів імуномодулюючої дії
ВСІ Дідух Н.А.
Молочное дело 9, 28-30, 29-31, 2006
22006
Grounding and Development of Low-Lactose Biologically Active Milk Ice Cream Formula
A Trubnikova, O Chabanova, S Bondar, S Vikul
Path of Science 4 (9), 3001-3021, 2018
12018
Analysis of quality of grain shortbreads for biological activity and medical-biological assessment
М Mardar, S Vikul, R Znachek, T Bordun
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 69-76, 2018
12018
Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри
НА Ткаченко, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, ОА Кручек, ЯА Гончарук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 104-118, 2017
12017
Характеристика, нормы содержания и особенности определения органических кислот в винах
СИ Викуль, ИВ Мельник
Напитки. Технологии и инновации, 69, 2015
12015
Биологическая активность растительного сырья–ингредиента пищевых продуктов
СИ Викуль
Харчова наука і технологія, 40-44, 2012
12012
Биологическая активность ягод черники и продуктов ее переработки
СІ Вікуль, ГА Хомич
Харчова наука і технологія, 26-29, 2011
12011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20