Підписатись
Вікуль Світлана,Vikul Svitlana, Викуль Светлана, С. И. Викуль
Вікуль Світлана,Vikul Svitlana, Викуль Светлана, С. И. Викуль
к.т.н., доцент ОНАХТ
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
192017
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage
NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016
132016
Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності
ІВ Мельнік, СІ Вікуль
Харчова наука і технологія. 3 (8), 39-42, 2009
72009
Антиоксидантний комплекс для обогащения ферментированных молочно-зерновых напитков геродиетического назначения
НА Дидух, СИ Викуль
Зернові продукти і комбікорми 1, 21-26, 2008
72008
Використання коренів солодки голої у виробництві молочних продуктів оздоровчого призначення
ВСІ Дідух Н.А.
Молочна промисловість 4 ((29)), 38-40, 2006
72006
Антибиотики в меде-пути попадания, характеристика и особенности определения
СИ Викуль
Напитки. Технологии инновации, 47, 2016
62016
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky
NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016
62016
Grounding and Development of Low-Lactose Biologically Active Milk Ice Cream Formula
A Trubnikova, O Chabanova, S Bondar, S Vikul
Path of Science 4 (9), 3001-3021, 2018
52018
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
52018
Биологическая активность растительного сырья–ингредиента пищевых продуктов
СИ Викуль
Харчова наука і технологія, 40-44, 2012
52012
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
42018
Покращення лікувальних властивостей і біологічної активності пива шляхом внесення екстракту волоського горіха
СВ Омельчук, ІВ Мельник, СІ Вікуль
Харчова наука і технологія, 11-15, 2012
42012
Analysis of quality of grain shortbreads for biological activity and medical-biological assessment
М Mardar, S Vikul, R Znachek, T Bordun
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 69-76, 2018
32018
Характеристика, нормы содержания и особенности определения органических кислот в винах
СИ Викуль, ИВ Мельник
Напитки. Технологии и инновации, 42, 2015
32015
Використання молочних екстрактів коренів ехінацеї пурпурної та солодки голої у виробництві молочних продуктів імуномодулюючої дії
ВСІ Дідух Н.А.
Молочное дело 9, 28-30, 29-31, 2006
32006
Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри
НА Ткаченко, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, ОА Кручек, ЯА Гончарук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 104-118, 2017
22017
Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing
I Kalugina, S Vikul, Y Novik
Харчова наука і технологія, 80-86, 2017
22017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20