Підписатись
Наталія Голембовська
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 15, 296-305, 2021
252021
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents.
A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
172021
Состояние и перспективы развития рыбного рынка Украины
ТКЛ Н.В. Голембовская
Мир продуктов, 46-49, 2013
102013
BIOLOGICAL VALUE AND CONSUMER PROPERTIES OF FISH PASTES
A Menchynska, T Manoli, L Tyshchenko, O Pylypchuk, A Ivanyuta, ...
92021
Usage of chia seeds in the composition of dietary semi-finished minced prod-ucts
N Golembovskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
92019
Sensory analysis of semi-finished minced fish products by the flavour profile method
I Prasol, N Golembovskaya, N Slobodyanyuk, E Ochkolyas
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 83-87, 2017
92017
Quality changes of sous-vide cooked and blue light sterilized Argentine squid (Illex argentinus).
X Zhao, Z Zhang, Z Cui, T Manoli, H Yan, H Zhang, G Shlapak, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
82022
Сенсорный анализ рыбных котлет с добавлением нетрадиционного сырья методом профиля флейвора
ИЮ Прасол, НВ Голембовская, НМ Слободянюк, ЕН Очколяс
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
62017
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ КОРЕНЕПЛОДІВ
НВ Голембовська, ТК Лебська
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
62014
Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору
ІЮ Прасол, НВ Голембовська, НМ Слободянюк, ОМ Очколяс
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів
НВ Голембовська
ОНАХТ, 2016
52016
Розвиток ринку рибних продуктів в Україні
Н Голембовська, Т Лебська
Продовольча індустрія АПК, 4-8, 2014
52014
Применение пиковолновой обработки для регулирования созревания и повышения безопасности пресервов из мяса карпа
ТК Лебская, НВ Голембовская
Вестник Астраханского государственного технического университета. Серия …, 2015
42015
Kharchova tsinnist koropa Cyprinus Carpio i tovstolobyka Hypophtalmichthys spp osinnoho vylovu
T Lebska, N Holembovska
Tekhnika i tekhnolohiyi APK 5, 12-15, 2014
42014
Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову
ТКЛ Н.В. Голембовська
Продовольча індустрія АПК, 11-15, 2014
42014
Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і товстолобика Hypophtalmichthys spp осіннього вилову
Т Лебська, Н Голембовська
Техніка і технології АПК, 26-29, 2014
42014
Development of technology for plant-based minced semi-finished products.
S Filin, L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, N Holembovska, Y Kushnir
Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 14 (2), 2023
32023
The effect of vibration massage on the salting process of ostrich meat.
V Israelian, I Palamarchuk, S Sevin, N Holembovska, N Prokopenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
32022
Research on changes of the quality indicators of semi-finished of dietary minced products during their storage
N Golembovskaya
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
Tehnologiya shvidkozamorozhenih napivfabrikativ zbagachenih morskimi vodorostyami
YI Tesak, NV Golembovska, OM Ochkolyas
Nauchnye trudy SWorld. Ivanovo: Nauchnyj mir 3 (44), 89-93, 2016
32016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20