Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ... Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 15, 296-305, 2021 | 25 | 2021 |
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents. A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 17 | 2021 |
Состояние и перспективы развития рыбного рынка Украины ТКЛ Н.В. Голембовская Мир продуктов, 46-49, 2013 | 10 | 2013 |
BIOLOGICAL VALUE AND CONSUMER PROPERTIES OF FISH PASTES A Menchynska, T Manoli, L Tyshchenko, O Pylypchuk, A Ivanyuta, ... | 9 | 2021 |
Usage of chia seeds in the composition of dietary semi-finished minced prod-ucts N Golembovskaya Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 9 | 2019 |
Sensory analysis of semi-finished minced fish products by the flavour profile method I Prasol, N Golembovskaya, N Slobodyanyuk, E Ochkolyas Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 83-87, 2017 | 9 | 2017 |
Quality changes of sous-vide cooked and blue light sterilized Argentine squid (Illex argentinus). X Zhao, Z Zhang, Z Cui, T Manoli, H Yan, H Zhang, G Shlapak, ... Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022 | 8 | 2022 |
Сенсорный анализ рыбных котлет с добавлением нетрадиционного сырья методом профиля флейвора ИЮ Прасол, НВ Голембовская, НМ Слободянюк, ЕН Очколяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 6 | 2017 |
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ КОРЕНЕПЛОДІВ НВ Голембовська, ТК Лебська Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014 | 6 | 2014 |
Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору ІЮ Прасол, НВ Голембовська, НМ Слободянюк, ОМ Очколяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 5 | 2017 |
Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів НВ Голембовська ОНАХТ, 2016 | 5 | 2016 |
Розвиток ринку рибних продуктів в Україні Н Голембовська, Т Лебська Продовольча індустрія АПК, 4-8, 2014 | 5 | 2014 |
Применение пиковолновой обработки для регулирования созревания и повышения безопасности пресервов из мяса карпа ТК Лебская, НВ Голембовская Вестник Астраханского государственного технического университета. Серия …, 2015 | 4 | 2015 |
Kharchova tsinnist koropa Cyprinus Carpio i tovstolobyka Hypophtalmichthys spp osinnoho vylovu T Lebska, N Holembovska Tekhnika i tekhnolohiyi APK 5, 12-15, 2014 | 4 | 2014 |
Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову ТКЛ Н.В. Голембовська Продовольча індустрія АПК, 11-15, 2014 | 4 | 2014 |
Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і товстолобика Hypophtalmichthys spp осіннього вилову Т Лебська, Н Голембовська Техніка і технології АПК, 26-29, 2014 | 4 | 2014 |
Development of technology for plant-based minced semi-finished products. S Filin, L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, N Holembovska, Y Kushnir Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 14 (2), 2023 | 3 | 2023 |
The effect of vibration massage on the salting process of ostrich meat. V Israelian, I Palamarchuk, S Sevin, N Holembovska, N Prokopenko, ... Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022 | 3 | 2022 |
Research on changes of the quality indicators of semi-finished of dietary minced products during their storage N Golembovskaya Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 3 | 2018 |
Tehnologiya shvidkozamorozhenih napivfabrikativ zbagachenih morskimi vodorostyami YI Tesak, NV Golembovska, OM Ochkolyas Nauchnye trudy SWorld. Ivanovo: Nauchnyj mir 3 (44), 89-93, 2016 | 3 | 2016 |